Breaking News

Δείτε τη στιγμή πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε κτίριο (video)

Δείτε τη στιγμή πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε κτίριο (video)

Πολύ δυσάρεστες συνέπειες θα μπορούσε έχει η συγκεκριμένη πρόσκρουση ενός SUV στην είσοδο κτηρίου, αν εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κάποιος εκεί.

Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Tο SUV έπεσε πάνω στο κτίριο παρασύροντας ένα σκούτερ, ένα τραπέζι και κατέληξε ντεραπαρισμένο. Προφανώς ο οδηγός του είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και κάποια στιγμή για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αυτή την τρελή πορεία. Ευτυχώς πάντως υπέστη ελαφρά τραύματα κάτι που δεν ισχύει για την πρόσοψη του κτηρίου, για το SUV και για όσα παρέσυρε….



Related Articles

Καραμπόλα τριάντα αυτοκινήτων λόγω ομίχλης (video)

Θύμα της πυκνής ομίχλης που σχηματίστηκε στο Ώστιν του Τέξας την Πρωτοχρονιά έπεσαν δεκάδες οδηγοί. Εκτιμάται ότι δεν υπήρχε ορατότητα

Περιπολικό εμβόλισε και αναποδογύρισε ένα Chrysler PT Cruiser (video)

Ο νόμος επιτρέπει σε ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά να περνούν κόκκινα φανάρια όταν κατευθύνονται για παροχή βοήθειας. Ωστόσο θα

Σε αυτήν την κρύπτη αυτοκινήτου βρέθηκαν κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα

Εκτός από θράσος είχαν και φαντασία οι συγκεκριμένοι ληστές, καθώς σκαρφίστηκαν μια κρυψώνα για τα κλοπιμαία τους μέσα στο αυτοκίνητο.