Breaking News

Σε αυτήν την κρύπτη αυτοκινήτου βρέθηκαν κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα

Σε αυτήν την κρύπτη αυτοκινήτου βρέθηκαν κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα

Εκτός από θράσος είχαν και φαντασία οι συγκεκριμένοι ληστές, καθώς σκαρφίστηκαν μια κρυψώνα για τα κλοπιμαία τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που βρίσκονταν κάτω από το πλαστικό κάλυμμα της βάσης της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν κλεμμένα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και τα διατρητικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν (κατσαβίδια, σκύλα, γαλλικό κλειδί). Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της ληστείας και διαφυγής.

Ας πάρουμε όμως από την αρχή την υπόθεση. Στις 12 Απριλίου, ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δυο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους διέρρηξαν παράθυρο σπιτιού στην Αετόπετρα της Κόνιτσας, όπου διαμένει μια 92χρονη μαζί με τον 61χρονο γιο της.

Αφού τους ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, χρυσαφικά, κλειδιά και ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και τους συνέλαβαν.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 28 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων (συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ένοπλες ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, έκθεση και θανατηφόρα σωματική βλάβη), ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



Related Articles

Τρεις ασυνήθιστοι επιβάτες στη Mercedes-AMG GT 4 (video)

Η πρακτικότητα συναντά τις επιδόσεις στο τετραθέσιο αμάξωμα με coupe γραμμή της νέας Mercedes-AMG GT 4. Έτσι λοιπόν τον εκρηκτικό

Subaru «σούβλισε» Toyota (video)

Έχουμε μπει στο χειμώνα πλέον και οι βροχές είναι συχνότερες, επομένως οι οδηγοί πρέπει να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή στο δρόμο.

Οι συσκευές της Toyota για ανθρώπους με αναπηρία (video)

Η έννοια της κινητικότητα για την Toyota δεν περιλαμβάνει μόνο τα αυτοκίνητα, καθώς θέλει να είναι προσιτή σε όλους τους