Breaking News

Περιπολικό εμβόλισε και αναποδογύρισε ένα Chrysler PT Cruiser (video)

Περιπολικό εμβόλισε και αναποδογύρισε ένα Chrysler PT Cruiser (video)

Ο νόμος επιτρέπει σε ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά να περνούν κόκκινα φανάρια όταν κατευθύνονται για παροχή βοήθειας.

Ωστόσο θα πρέπει να έχουν ενεργοποιημένο το φάρο και τη σειρήνα τους, ενώ οι οδηγοί τους θα πρέπει να προσέχουν όσο είναι δυνατόν περισσότερο τη διέλευση των άλλων οχημάτων.

Αυτό όμως δε συνέβη με το συγκεκριμένο περιπολικό, το οποίο οδηγούσε μάλιστα αναπληρωτής σερίφης, καθώς πέρασε εντελώς απρόσεκτα διασταύρωση χωρίς να έχει ενεργοποιήσει φάρο και σειρήνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει πλευρικά ένα ασημί Chrysler PT Cruiser, το οποίο κατέληξε λίγα μέτρα παρακάτω αναποδογυρισμένο, ενώ πριν συμβεί αυτό είχε και μια ελαφριά επαφή με ένα μαύρο SUV που κινούνταν δίπλα του.

Παράλληλα το αυτοκίνητο που κατέγραψε το ατύχημα με την ενσωματωμένη του κάμερα έπεσε, με χαμηλή ευτυχώς ταχύτητα, πάνω στο περιπολικό του αναπληρωτή σερίφη.

Το τροχαίο αυτό ατύχημα σημειώθηκε στην Αουγκούστα της Τζόρτζια τη Δευτέρα, ενώ τόσο ο αναπληρωτής σερίφης όσο και ο οδηγός του PT Cruiser μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
ChryslerPT Cruiserπεριπολικό

Related Articles

Παραλίγο τραγωδία επειδή δεν έπιαναν τα φρένα στον παγωμένο δρόμο (video)

Όταν το θερμόμετρο δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, τότε η οδήγηση γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Ειδικά όταν ο δρόμος

Εξαγριωμένοι ποδηλάτες βανδάλισαν μια BMW X5 (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας καταγράφηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστές εφήβους ποδηλατιστές, οι οποίοι έβγαλαν την οργή τους

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από φορτηγά

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε 38χρονο ημεδαπό. Ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να αφαιρέσει