Breaking News

Καραμπόλα τριάντα αυτοκινήτων λόγω ομίχλης (video)

Καραμπόλα τριάντα αυτοκινήτων λόγω ομίχλης (video)

Θύμα της πυκνής ομίχλης που σχηματίστηκε στο Ώστιν του Τέξας την Πρωτοχρονιά έπεσαν δεκάδες οδηγοί.

Εκτιμάται ότι δεν υπήρχε ορατότητα στα τρία μέτρα, ενώ στο σχηματισμό του φυσικού φαινομένου συνέβαλαν πιθανόν και οι καπνοί από τα πολλά πυροτεχνήματα που εξερράγησαν λόγω της μέρας.

Στη συγκεκριμένη καραμπόλα εκτιμάται ότι ενεπλάκησαν από είκοσι έως τριάντα αυτοκίνητα, ενώ εξετάστηκαν πάνω από πενήντα επιβάτες από τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο της πολλαπλής σύγκρουσης και εννέα επιβάτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Φανταστείτε ότι η καραμπόλα έγινε στη 01:30 και ο αυτοκινητόδρομος καθάρισε από τα συντρίμμια και άνοιξε πάλι στις 09:00. Δείτε στο παρακάτω video τα πλάνα που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα ενός εμπλεκόμενου αυτοκινήτου.

Παρότι ο οδηγός κατάφερε να φρενάρει έγκαιρα και μη χτυπήσει στα ακινητοποιημένα οχήματα, δε συνέβη το ίδιο και με το αυτοκίνητο που έρχονταν από πίσω του, το οποίο έπεσε πάνω του με αρκετή δύναμη.



Related Articles

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελευσίνα – Νεκρός ο 31χρονος οδηγός και σε κρίσιμη κατάστασης ο 25χρονος συνοδηγός (φωτογραφίες)

Ακόμα ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στους ελληνικούς δρόμους, με θύματα και πάλι νέους ανθρώπους. Η τραγωδία γράφτηκε στη συμβολή των

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών το Δεκαπενταύγουστο

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνει αυξημένα τροχονομικά μέτρα σε όλη την επικράτεια Για την ασφαλέστερη κίνηση

Δείτε ένα Toyota RAV4 να πέφτει σε μια σταματημένη BMW X3 (video)

Βλέποντας το παρακάτω video δυο πράγματα πρέπει να σας μείνουν στο μυαλό. Πρώτον, ποτέ δε σταματάμε το όχημα μας σε