Breaking News

Ποιος έδωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το Ford GT Heritage Edition;

Ποιος έδωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το Ford GT Heritage Edition;

Μέσω δημοπρασίας πουλήθηκε το ξεχωριστό Ford GT Heritage Edition στην Αμερική, ενώ ανήκει πλέον στον Ρικ Χέντρικ, ιδιοκτήτη της ομάδας Hendrick Motorsports.

Το Ford GT Heritage Edition κατά τη διάρκεια της 48ης ετήσιας δημοπρασίας που διοργάνωσε ο οίκος Barrett-Jackson «χτυπήθηκε» στο ποσό  των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ford αποφάσισε να δωρίσει το μεγάλο αυτό ποσό στη μη κερδοσκοπική οργάνωση United Way για τις φιλανθρωπικές της δράσεις στην εκπαίδευση, στην οικονομική ευημερία και στην υγεία στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Ford GT χάρη στο V6 EcoBoost κινητήρα των 3.5 λίτρων που παράγει 647 ίππους, είναι ικανό να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτ. και να φτάσει τα 347 χλμ./ώρα.

Παράλληλα η μπλε οβάλ εταιρεία έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό και το ποσό των σχεδόν 964.000 ευρώ από τη δημοπρασία του πρώτου Mustang Shelby GT500 που πραγματοποιήθηκε επίσης από τον οίκο Barrett-Jackson, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.



Related Articles

Ποιο σπορ coupe μοντέλο έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2018;

Μόνο περηφάνια μπορεί να αισθάνεται η Ford για το Mustang, όχι μόνο για την ένδοξη πολύχρονη ιστορία του που ξεκίνησε

Τρακάρισμα για μια McLaren P1 χωρίς να πατήσει στην άσφαλτο

Αρκετά άτυχη στάθηκε μια McLaren P1 κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της με φορτηγό στην Καμπότζη. Πιο αναλυτικά, το φορτηγό

Η νέα McLaren 720S Spider με αναδιπλούμενη οροφή (video)

Τι θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι περιττό από την εκπληκτική McLaren 720S Coupe; Η οροφή της, καθώς περιορίζει