Breaking News

Πόσο πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο Ford Mustang Shelby GT500;

Πόσο πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο Ford Mustang Shelby GT500;

Ποιος δε θα ήθελε να αποκτήσει το νέο ισχυρότερο Ford Mustang Shelby GT500 και μάλιστα το πρώτο που κύλισε από τη γραμμή παραγωγής;

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας που πραγματοποίησε ο οίκος Barrett-Jackson στην Αμερική, καθώς δόθηκε μάχη για την αγορά της πρώτης Mustang Shelby GT500.

Τελικά πέρασε στην κυριότητα του Κρέιγκ Τζάκσον, ο οποίος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του συγκεκριμένου οίκου δημοπρασιών, ενώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό θα αποσύρει πάνω από 964.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Κρέιγκ Τζάκσον δεν αρκέστηκε μόνο στο πρώτο Mustang Shelby GT500, αλλά έκανε δική του και την πρώτη Supra που δημοπρατήθηκε στην Αμερική πληρώνοντας σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλό είναι ότι τα έσοδα και από τις δυο δημοπρασίες θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα το ποσό από το Mustang Shelby GT500 θα πάει στον οργανισμό JDRF, ο οποίος χρηματοδοτεί τη θεραπεία για διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά.

Το εκρηκτικό Mustang Shelby GT500 είναι το τελευταίο αποτέλεσμα από τη μακροχρόνια συνεργασία ανάμεσα στη Ford και στη Carroll. Τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 5.2 λίτρων απόδοσης 700 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων της Tremec και μπορεί να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 3,0 δευτ.



Related Articles

Το χρώμα αυτής της Porsche 918 Spyder είναι μοναδικό

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που κάνει τη συγκεκριμένη Porsche 918 Spyder πιο ποθητή και δεν είναι άλλος από τη ξεχωριστή

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε νέο ρεκόρ χρόνου (videos)

Σερί ρεκόρ χρόνου σημειώνει η Porsche 911 GT2 RS, καθώς είναι η «βασίλισσα» και στην πίστα Road America, η οποία

Ελληνικό ΧΑΟΣ προκάλεσε το Chaos!

Μετά από μεγάλη αναμονή το τεράστιο ενδιαφέρον σχετικά με το πρώτο ελληνικό υπεραυτοκίνητο, ή αν θέλετε του πρώτου ultracar στον