Breaking News

Ποιο σπορ coupe μοντέλο έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2018;

Ποιο σπορ coupe μοντέλο έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2018;

Μόνο περηφάνια μπορεί να αισθάνεται η Ford για το Mustang, όχι μόνο για την ένδοξη πολύχρονη ιστορία του που ξεκίνησε πριν από 55 χρόνια, αλλά και για τις πωλήσεις του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της IHS Markit το εμβληματικό muscle car για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι το εμπορικότερο σπορ coupe μοντέλο στον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, το 2018 πουλήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο 113.066 Mustang. Παράλληλα το Mustang ανακηρύσσεται για την περσινή χρονιά ως το πιο πετυχημένο σπορ coupe μοντέλο στις H.Π.Α με 75.842 πωλήσεις. Επίσης στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2019, πουλήθηκαν 2.300 Mustang, με την άνοδο που καταγράφηκε σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018 να αγγίζει το 27%.

Η Ford ανακοινώνει ακόμα ότι το 2018 το Mustang προσφέρονταν συνολικά σε 146 χώρες, ενώ από το λανσάρισμα της έκτης του γενιάς το 2015 μέχρι σήμερα οι συνολικές του πωλήσεις φτάνουν το μισό εκατομμύριο, από τις οποίες οι 45.000 προέρχονται από την Ευρώπη. Το μερίδιο αγοράς του στη κατηγορία του το 2018 έφτασε το 15,4%, ενώ ενισχύθηκε και από την άφιξη του νέου Mustang Bullitt.


Tags assigned to this article:
2018FordMustangπωλήσειςσπορ coupe

Related Articles

H ανεπανάληπτη νέα Ferrari SP-8 θα είναι μονίμως ξεσκέπαστη – Ποιος είναι ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της (φωτογραφίες)

Μόνο ένας άνθρωπος σε όλο τον κόσμο θα αποκτήσει τη νέα Ferrari SP-8, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτόν! Η

Ξεφόρτωσε τη Jaguar από τη νταλίκα λες και ήταν σακί με πατάτες (video)

Δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε στη θέση του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μαύρης Jaguar F-Type. Όχι επειδή δε

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

To να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στην εξοπλιστική του λίστα ηλιοροφή δεν είναι μια ιδιαίτερη είδηση, εκτός και αν πρόκειται για