Breaking News

1.470 τουβλάκια Lego συνθέτουν το Ford Mustang

1.470 τουβλάκια Lego συνθέτουν το Ford Mustang

Σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα του κόσμου αποφάσισε να δώσει σχήμα η Lego.

Mε τα διάσημα τουβλάκια της λοιπόν έχτισε το εμβληματικό Ford Mustang Fastback του 1967. Η μινιατούρα του κλασσικού αμερικάνικου muscle car έχει μήκος 10 εκ., πλάτος 34 εκ. και φάρδος 14 εκ. Είναι σε μπλε χρώμα και το αμάξωμα του διατρέχουν διπλές κάθετες λευκές λωρίδες.

Παράλληλα πατάει σε ζάντες πέντε ακτινών, διαθέτει λογότυπα Mustang, πίσω αεροτομή, εμπρός splitter, πλευρικές απολήξεις εξάτμισης, αντίγραφο του κινητήρα και αεραγωγό στο καπό.

Οι πόρτες του ανοίγουν, το πάνελ της οροφής βγαίνει ώστε να υπάρχει θέα στις λεπτομέρειες που έχουν αποτυπωθεί στο εσωτερικό, όπως ο κεντρικός λεβιές ταχυτήτων, το περιστρεφόμενο τιμόνι, το ραδιόφωνο και τα καθίσματα.

Για να δημιουργήσετε το Mustang Fastback θα πρέπει να ενώσετε τα συνολικά 1.470 τουβλάκια-εξαρτήματα της Lego ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Το κουτί της Lego με τα κομμάτια του Mustang Fastback θα διατίθεται προς πώληση από 1η Μαρτίου, απευθύνεται σε παιδιά άνω των 16 ετών, αλλά και σε συλλέκτες, ενώ η τιμή του στην αγορά της Γερμανίας φτάνει τα 130 ευρώ.


Tags assigned to this article:
FordLegoMustang Fastback

Related Articles

Σχεδόν «παρθένο» και «ελληνικό» αυτό το Skoda Favorit! Σε 30 χρόνια διένυσε μόνο 34 χλμ. (εικόνες)

Ποιος να το πίστευε ότι το πιο άψογα διατηρημένο στον κόσμο Skoda Favorit, βρίσκονταν μέχρι πρόσφατα στην Ελλάδα! Ήταν ένας

To Mazda με τις 4.500 πωλήσεις σε μια μέρα!

To 2020 είναι έτος ορόσημο για τη Mazda, καθώς φέτος γιορτάζει τα 100α της γενέθλια. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ξεφυλλίζοντας

Μια Jaguar E-Type του 1974 με σύγχρονες τεχνολογίες

Οι «ρυτίδες» πάνω σε αυτή τη Jaguar E-Type του 1974 είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα ορατές, επομένως δεν της έμενε