Breaking News

To Fiat 500 χρειάζεται ψήφους για να εγκριθεί από τη Lego (video)

To Fiat 500 χρειάζεται ψήφους για να εγκριθεί από τη Lego (video)

Τόσο η μινιατούρα του πρώτου Fiat 500 όσο και τα τουβλάκια της Lego αποτελούν παραδοσιακές αξίες στα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων.

Οι μνήμες από την αθώα και ξέγνοιαστη λοιπόν εκείνη εποχή ξυπνούν με το σχηματισμό του χαρακτηριστικού λιλιπούτειου σχήματος που είχε το «πεντακοσαράκι» χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τουβλάκια της Lego.

Απαρτίζεται από 1.157 τουβλάκια της Lego, ενώ οι πόρτες, το εμπρός και πίσω καπό του ανοίγουν. Παράλληλα προσφέρεται και με ανοιγόμενη οροφή και πίσω βάση για τη μεταφορά αποσκευών, κινούμενα καθίσματα, πιστά αντίγραφα του κινητήρα, του ταμπλό, των πεντάλ και του χειρόφρενου.

Βέβαια ακόμα δεν κυκλοφορεί επίσημα από την Lego το Fiat 500, καθώς η ιδέα αυτή δεν έχει λάβει την τελική έγκριση. Προς το παρόν έχει κατοχυρωθεί από την LegoIdeas και ζητά τη ψήφο του κοινού. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί σε 137 μέρες, ενώ ήδη έχει λάβει 1.600 ψήφους.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώτο Fiat 500 κατασκευάζονταν από την ιταλική εταιρία από το 1957 έως το 1975, ενώ η παραγωγή του έφτασε τα 3,9 εκατομμύρια.


Tags assigned to this article:
Fiat 500LegoLegoIdeas

Related Articles

Η Opel πριν 90 χρόνια έφτασε τα 238 χλμ./ώρα (video)

Πολλά σύγχρονα supercars προσπαθούν να σπάσουν ρεκόρ ταχύτητας, ωστόσο η Opel τα έχει καταφέρει πριν από 90 ολόκληρα χρόνια. Το

Πώς μπορείτε να οδηγήσετε τη νέα BMW M2 Competition; (video)

Από 25 Απριλίου η πόρτα του οδηγού στην νέα BMW M2 Competition έχει ανοίξει και περιμένει όποιον θέλει να ζήσει

Το ρομπότ της Ford που χρησιμοποιεί το κάθισμα 25.000 φόρες (video)

Καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μας και για το λόγο αυτό η Ford φροντίζει τουλάχιστον η παραμονή μας