Breaking News

Ψηφίστε για να φτιάξει η Lego ένα ιστορικό μοντέλο της Toyota (video)

Ψηφίστε για να φτιάξει η Lego ένα ιστορικό μοντέλο της Toyota (video)

Από το 1983 έως το 1987 η Toyota κατασκεύαζε τα μοντέλα Corolla Levin και Sprinter Trueno με coupe και hatchback αμαξώματα, τα οποία είχαν την κωδική ονομασία AE86.

Σήμερα υπάρχει μια πιθανότητα το Trueno hatchback που κυκλοφόρησε από το 1983 έως το 1985 να μπει και πάλι στην «παραγωγή», ωστόσο αυτό εξαρτάται από εσάς.

Τι ακριβώς εννοούμε; Η Lego σκέφτεται να δημιουργήσει μια μινιατούρα, σε κλίμακα 1:13, με τα διάσημα τουβλάκια της, ενός λευκού Trueno hatchback, το οποίο μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω video.

Για να γίνει πράξη όμως θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Lego Ideas και να δώσετε τη θετική σας ψήφο, ώστε το Trueno hatchback να βρει τη θέση που του αξίζει στα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών. Σημειώστε ότι η ψηφοφορία θα διαρκέσει 99 μέρες, ενώ χρειάζονται συνολικά 1.000 ψήφοι.

Σύμφωνα με τη Lego το Trueno hatchback θα έχει περίπου μήκος 32 εκ., πλάτος 10 εκ. και ύψος 10 εκ., ενώ το μεταξόνιο του θα είναι 17,18 εκ. Θα διαθέτει αναδιπλούμενους εμπρός προβολείς, εμπρός καπό που ανοίγει και φιλοξενεί από κάτω του αντίγραφο του κινητήρα, οι πλάτες των πίσω καθισμάτων θα πέφτουν, οι πλευρικοί καθρέπτες θα κλείνουν, ενώ κάτω από δάπεδο του πορτμπαγκάζ θα τοποθετηθεί ρεζέρβα.

Τι λέτε λοιπόν αξίζει την ψήφο σας;



Related Articles

Προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων από τη Skoda

Αν ψάχνετε τι δώρο να κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σας πρόσωπα η Skoda έχει να σας κάνει μερικές

Αριθμοί που εντυπωσιάζουν από την Audi (video)

Στην αυγή του 2019 οι μηχανικοί της Audi ανοίγουν τα χαρτιά τους και αποκαλύπτουν αριθμούς που προκαλούν δέος σχετικά με

Μόνο 400 αντίτυπα για το κορυφαίο Toyota Yaris

Συλλεκτικό χαρακτήρα θα έχει η κορυφαία έκδοση GRMN του Toyota Yaris, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 400 αντίτυπα, εκ των