Η 16χρονη που έκανε Ρεκόρ Γκίνες με Porsche (video)

Η 16χρονη που έκανε Ρεκόρ Γκίνες με Porsche (video)

Τα κορίτσια στην ηλικία της Κλόι Τσέιμπερς έχουν διαφορετικές συνήθειες από την ίδια, καθώς συνήθως δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα και αγώνες ταχύτητας.

Η μόλις 16 ετών Κλόι ωστόσο έχει πείρα επτά ετών στους αγώνες, πλέον τρέχει κυρίως με καρτ, ενώ έχει πάθος με την οδήγηση και το απέδειξε περίτρανα. Κατάφερε να πετύχει Ρεκόρ Γκίνες για το ταχύτερο σλάλομ οχήματος πίσω από το τιμόνι μιας ασημί Porsche 718 Spyder.

Το εν λόγω Ρεκόρ Γκίνες επετεύχθη με την υποστήριξη της Porsche Bόρειας Αμερικής, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, ενώ η Κλόι έκανε το χρονόμετρο να σταματήσει στην ένδειξη των 47,45 δευτερολέπτων. Τονίζεται ότι το εν λόγω Ρεκόρ πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη ενός κριτή των Γκίνες σε ανεξάρτητο πιστοποιημένο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος μετρήθηκε από επιθεωρητή.

Η Κλόι ελίχθηκε ταχύτατα με την 718 Spyder σε μια ευθεία που είχαν δημιουργήσει συνολικά 51 κώνοι (εννοείται δεν ακούμπησε ούτε έναν), οι οποίοι είχαν απόσταση μεταξύ τους 15,24 μέτρα. Η χρονομέτρηση του ρεκόρ είχε ανατεθεί στην Racelogic.

Διευκρινίζεται επίσης ότι η συγκεκριμένη 718 Spyder δεν είχε υποστεί καμία μετατροπή, ούτε καν στα ελαστικά της. Υπενθυμίζουμε ότι η 718 Spyder τροφοδοτείται από επίπεδο εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 ίππους, ενώ μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,4 δευτ. και να φτάσει τα 301 χλμ./ώρα. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.Related Articles

Τσάντες με αποτυπώματα ελαστικών της Mercedes AMG GT R (video)

Μια ακριβή και επώνυμη τσάντα είναι το όνειρο σχεδόν κάθε γυναίκας, ενώ σίγουρα ο εφιάλτης της είναι αφού την αγοράσει

Σε δημοπρασία η πρώτη Rolls-Royce Phantom νέας γενιάς

Η πρώτη Rolls-Royce Phantom νέας γενιάς που θα κυλίσει από τη γραμμή παραγωγής, θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό τον ερχόμενο

Η νέα έκδοση για τις BMW M3 και M4

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της BMW στην Ιαπωνία, καθώς η βαυαρική εταιρία δημιούργησε μια νέα έκδοση για

2 comments

Write a comment

Write a Comment

<