Breaking News

Επένδυση 27,4 εκ. ευρώ για τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Επένδυση 27,4 εκ. ευρώ για τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές η επερχόμενη ηλεκτροκίνηση δε χτυπάει μόνο την πόρτα των επιβατικών αυτοκινήτων αλλά και μεγαλύτερων οχημάτων, όπως φορτηγών και λεωφορείων.

Η MAN φαίνεται είναι έτοιμη να δεχτεί να το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης, καθώς έχει αποφασίσει μια σημαντική επένδυση. Στο εργοστάσιο της λοιπόν που βρίσκεται στην πόλη Σταραχοβίτσε της Πολωνίας θα επενδυθεί το ποσό μαμούθ των 27,4 εκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία γραμμής παραγωγής αμιγώς ηλεκτροκίνητων λεωφορείων.

Η σχετική έγκριση δόθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2021. Στο εν λόγω εργοστάσιο κατασκευάζονται αστικά λεωφορεία της ΜΑΝ με χαμηλό δάπεδο, ενώ μόνο πέρυσι η ετήσια παραγωγή του έφτασε τις 1.724 μονάδες.

Παράλληλα με τη συγκεκριμένη επένδυση η ΜΑΝ έρχεται πιο κοντά στο στόχο της για το μηδενισμό των εκπομπών ρύπων από τα οχήματα της στο μέλλον. Η μαζική παραγωγή ηλεκτροκίνητων λεωφορείων θα ξεκινήσει το 2020, αφού πρώτα επιτευχθεί η ασφάλεια, η αποδοτικότητα και η εργονομία τους.



Related Articles

Ο Τομ Κρουζ οδηγεί τη BMW M5 στη νέα του ταινία (video)

Οδήγηση στο όριο με το πλάι, συγκρούσεις, καταδιώξεις, υψηλές ταχύτητες και βροχή από σφαίρες εν κινήσει περιέχει η επερχόμενη ταινία

Το εσωτερικό του νέου Infiniti QX50 εμπνέεται από πολυτελή ξενοδοχεία (video)

Διαμονή πέντε αστέρων υπόσχεται στο εσωτερικό του το νέο Infiniti  QX50, καθώς οι χρωματισμοί του έχουν εμπνευστεί από πολυτελή ξενοδοχεία.

Δυο εκατομμύρια Fiat 500 δίνουν στυλ στους δρόμους

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Fiat, το θρυλικό «πεντακοσαράκι», πέτυχε ακόμα έναν αριθμό ορόσημο στην παραγωγή του. Σύμφωνα λοιπόν με την