Breaking News

Ευκαιρία, πωλείται μια Bugatti Chiron με μηδέν χιλιόμετρα

Ευκαιρία, πωλείται μια Bugatti Chiron με μηδέν χιλιόμετρα

Ένας από τους τυχερούς που κατάφεραν να αγοράσουν την Bugatti Chiron, είχε το κουράγιο να αντισταθεί στον πειρασμό να την οδηγήσει.

Ποιος ο λόγος όμως που κάποιος από τη Σαουδική Αραβία έδωσε 2,6 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει; Προφανώς όχι για να τη βάλει στο γκαράζ του και να την καμαρώνει, αλλά για να τη μεταπωλήσει σε κάποιον εκατομμυριούχο που δεν έχει την υπομονή να περιμένει την Bugatti να του κατασκευάσει μια Chiron.

Φυσικά όταν μιλάμε για μια Chiron είναι ευνόητο ότι η τιμή της όχι απλά δεν πέφτει από τη στιγμή που κάποιος θα την αγοράσει, αλλά αντίθετα αυξάνεται. Ειδικά η συγκεκριμένη αναμένεται να πιάσει καλή τιμή αφού στο οδόμετρο της αναγράφονται μηδενικά χιλιόμετρα, ενώ είναι βαμμένη με μια επιβλητική βαθειά σκούρα μπλε απόχρωση και πατάει σε ασημένιους τροχούς. Παράλληλα στο εσωτερικό της κυριαρχεί η διχρωμία των δερμάτινων επενδύσεων.

Αν και σίγουρα θα το έχετε εμπεδώσει, ωστόσο οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι η Chiron τροφοδοτείται από έναν W16 κινητήρα 8.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει 4 turbo, προσφέροντας της ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600 Νm μεταξύ των 2.000-6.000 σ.α.λ. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,5 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BugattiChironΣαουδική Αραβία

Related Articles

Πόσες Mercedes κατασκευάστηκαν σε 75 χρόνια;

Τη συνολική παραγωγή επιβατικών της οχημάτων, τα τελευταία 75 χρόνια, αποκάλυψε η Mercedes. Η γερμανική εταιρεία με έμβλημα το διάσημο

Με ηλεκτρικό Audi ετοιμάζεται να ξεσαλώσει για πρώτη φορά ο Ken Block

Ακόμα και ο Ken Block αναγκάστηκε να ακολουθήσει το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης. Στο νέο του «εργαλείο» δεν υπάρχει ρεζερβουάρ καυσίμου,

Ήρθε το πιο σπορ Toyota C-HR

Μετά την Corolla η Toyota αποφάσισε ότι σειρά να αποκτήσει τη σπορτίφ έκδοση GR Sport έχει το C-HR. Σύμφωνα με