Breaking News
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...
Φουριόζος διαρρήκτης τράκαρε παρκαρισμένο αυτοκίνητο – Το τατουάζ στο λαιμό του έγραφε «μόνο γκάζι όχι φρένο» (βίντεο)
Χάος προκλήθηκε σε μια γειτονιά της Φλόριντα, όταν η αστυνομία δέχτηκε ξημερώματα κλήση για υπόπτους που έκαναν διαρρήξεις σε αυτοκίνητα.
Περιπολικά έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν ένα λευκό σεντάν, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων. Όταν ένας αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό μιας Cadillac CTS να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στο στενό δρόμο της γειτονιάς και έφυγε.
Ωστόσο φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε, καθώς δε μπορούσε να βρει διέξοδο και έτσι κατευθύνθηκε ξανά στον ίδιο δρόμο, όμως μπροστά του υπήρχε πλέον ένα περιπολικό με αναμμένο φάρο που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία του.
Διαβάστε επίσης: Ακατανόητη επίθεση με τσεκούρι σε αντιπροσωπείες BMW, Toyota και Mazda – Άγνωστος βανδάλισε δεκάδες αυτοκίνητα (βίντεο)
Προφανώς ο οδηγός της Cadillac CTS, λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, καρφώθηκε με δύναμη πίσω από σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών. Οι αστυνομικοί με παρατεταμένα τα όπλα προσέγγισαν την τρακαρισμένη Cadillac CTS και έβγαλαν τους δυο επιβάτες από την πόρτα του συνοδηγού.
Οι συλληφθέντες είναι ένας 37χρονος και μια 31χρονη, αμφότεροι με ποινικό μητρώο, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες, όπως αντίσταση κατά της αρχής, φθορά ξένης περιουσίας, διαρρήξεις, μικροκλοπές, κατοχή μεθαμφεταμίνης και μαριχουάνας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εξαιρετικά επικίνδυνος τρόπος που οδηγούσε ο 37χρονος αποτυπώνεται στο τατουάζ που έχει στο λαιμό του, το οποίο γράφει «μόνο γκάζι όχι φρένο».
Related Articles
Έδεσε το καπό με σχοινί και προκάλεσε καραμπόλα (video)
Μια σειρά αλυσιδωτών ατυχών γεγονότων ήταν η αιτία μιας καραμπόλας. Φως κάτω από συνθήκες που έγινε το τροχαίο ατύχημα ρίχνει
Απλοποιείται η δωρεά οχημάτων…προς το Δημόσιο
Η πανδημία έχει αυξήσει σημαντικά τις ανάγκες του Δημοσίου για οχήματα (π.χ. ασθενοφόρα) και στο πλαίσιο αυτό ο Υφυπουργός Υποδομών
Οδήγηση χωρίς κράνος και στάθμευση σε θέσεις αναπήρων-2.213 παραβάσεις
Εν έτει 2020 στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν αναβάτες μοτοσυκλετών που δε φορούν προστατευτικό κράνος και οδηγοί που σταθμεύουν τα

