Breaking News

Έδεσε το καπό με σχοινί και προκάλεσε καραμπόλα (video)

Έδεσε το καπό με σχοινί και προκάλεσε καραμπόλα (video)

Μια σειρά αλυσιδωτών ατυχών γεγονότων ήταν η αιτία μιας καραμπόλας.

Φως κάτω από συνθήκες που έγινε το τροχαίο ατύχημα ρίχνει η ενσωματωμένη κάμερα που βρίσκονταν σε ένα φορτηγό. Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο I-465 στην Ινδιανάπολη.

Τα οχήματα κινούνταν κανονικά στις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, όταν ξαφνικά το καπό ενός αυτοκινήτου που συγκρατούνταν με σχοινί έφυγε από τη θέση του και βρέθηκε στο ύψος του εμπρός παρμπρίζ. Ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο πάνω στην αριστερή λωρίδα αναγκάζοντας τους υπόλοιπους οδηγούς να κινηθούν απότομα προς τα δεξιά.

Τότε ο οδηγός ενός φορτηγού πάνω στον ελιγμό του δεν πρόλαβε να δει το Toyota που ήταν μπροστά του και καρφώθηκε από πίσω του σπρώχνοντάς το βίαια εκτός δρόμου. Το φρενάρισμα του έκανε τον οδηγό μιας νταλίκας να χάσει επίσης τον έλεγχο και το μακρύ όχημα του να ντελαπάρει.

Οι Αρχές χρειάστηκαν επτά ώρες ώστε να ξαναδώσουν στην κυκλοφορία τον αυτοκινητόδρομο, ενώ στην καραμπόλα συμμετείχαν συνολικά δυο φορτηγά και τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς είχαμε μόνο έναν ελαφρά τραυματία.



Related Articles

Τράκαρε επίτηδες λεωφορείο και μετά πούλησε τσαμπουκά (video)

Ο οδηγός ενός μαύρου Hyundai i20 έθεσε σε κίνδυνο τους επιβάτες λεωφορείου στην Πολωνία. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω

Δεύτερη έφοδος της Τροχαίας στην Πλατεία Λυκαβηττού για παράνομες κόντρες

Μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών η Τροχαία Αττικής πραγματοποίησε δεύτερη εξόρμηση στην Πλατεία Λυκαβηττού, προκειμένου να σταματήσει τους άκρως

Η μοτοσυκλέτα της Aston Martin σε δοκιμαστικούς γύρους στην πίστα (video)

To νέο μοντέλο της Aston Martin δεν είναι τετράτροχο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η βρετανική εταιρεία μεταλαμπαδεύει