Breaking News

Γυναίκα προσπαθούσε να βάλει καύσιμο σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο (video)

Γυναίκα προσπαθούσε να βάλει καύσιμο σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο (video)

Το παρακάτω video θα αποτελέσει σίγουρα «τροφή» σχολιασμού για το αντρικό κοινό που θεωρεί ότι οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα από αυτοκίνητα.

Αφορμή στάθηκε μια γυναίκα, η οποία σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για ανεφοδιασμό. Την κίνηση της αυτή δε θα υπήρχε λόγος να την καταγράψει γελώντας ακατάπαυστα ένας οδηγός που βρισκόταν εκεί, αν το αυτοκίνητο της δεν ήταν το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Tesla Model S, το οποίο όπως είναι αυτονόητο καταναλώνει μόνο ρεύμα, επομένως χρειάζεται φόρτιση για να συνεχίσει να κινείται.

Το σκηνικό αρχίζει να γίνεται αστείο όταν η γυναίκα ψάχνει τη τάπα του ρεζερβουάρ προχωρώντας γύρω το αυτοκίνητο. Τελικά αυτό που βρίσκει είναι η υποδοχή για την πρίζα στην οποία μάλιστα προσπάθησε να βάλει το πιστόλι πλήρωσης από την αντλία καυσίμου. Αφού κατάλαβε ότι δεν ταιριάζει έκανε ένα τηλεφώνημα προφανώς για να ζητήσει πληροφορίες.

Τελικά από τη δύσκολη θέση την έβγαλε ο συνοδηγός του άντρα που κατέγραφε το περιστατικό, ο οποίος κατέβηκε και της εξήγησε ότι το αυτοκίνητο της είναι ηλεκτροκίνητο.

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε δανειστεί το Tesla Model S και αυτός που της έδωσε δε θεώρησε ότι έπρεπε να την πληροφορήσει για την εναλλακτική μορφή ενέργειας που χρησιμοποιεί…



Related Articles

Μικρό τερατάκι ετών 49! Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Fiat

Συνήθως τα ιστορικά μοντέλα διακρίνονται για την ομορφιά και τη φινέτσα τους, κάτι που όμως δεν ισχύει για το Fiat X1/23.

Το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται στην Αστυπάλαια!

Είδηση, εντός αλλά και εκτός συνόρων, έγινε τις τελευταίες μέρες η Αστυπάλαια, όχι για τις διάσημες φυσικές της ομορφιές, αλλά

Ηλεκτροκίνητο και cabrio το Nissan Leaf

Ίσως να μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο με cabrio αμάξωμα, μετά από την κίνηση της Nissan να παρουσιάσει