Breaking News

Τι σχέση έχει ο Γουίλ Σμιθ με το νέο Audi RSQ E-Tron (video)

Τι σχέση έχει ο Γουίλ Σμιθ με το νέο Audi RSQ E-Tron (video)

Το νέο μοντέλο της Audi δεν πρόκειται να το δούμε στους δρόμους, ούτε καν με πρωτότυπη μορφή σε κάποιο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, παρά μόνο στη μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος για το άκρως φουτουριστικό RSQ E-Tron. Πρόκειται για το άκρως φουτουριστικό όχημα που θα οδηγεί ο κατάσκοπος Lance Sterling στην επερχόμενη animation κωμωδία της Twentieth Century Fox με τίτλο “Spies in Disguise”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2019.

Η Audi σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων το ψηφιακό RSQ E-Tron, το οποίο είναι ηλεκτροκίνητο, κινείται αυτόνομα, ενώ διαθέτει ταχύμετρο που προβάλλεται με ολόγραμμα.

Mε το νέο RSQ E-Tron η Audi προβάλει τις βλέψεις της για το μέλλον που αφορούν την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση που εξελίσσει. Ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ δανείζει τη φωνή του στον κατάσκοπο  Lance Sterling, ενώ ο επιστήμονας Walter Beckett ακούγεται από το στόμα του ηθοποιού Τομ Χόλαντ.



Related Articles

Το πρώτο Smart σε XL μέγεθος – Γιατί θα το λατρέψουν όσοι κάνουν κάμπινγκ; (φωτογραφίες)

Η Smart θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα μοντέλο σε ΧL μέγεθος. Μια πρώτη γεύση από το

Κρεβάτι με θέα τη φύση πάνω στο νέο Jeep Wayout

H Jeep χρησιμοποιώντας το νέο Gladiator, το πρώτο pickup μοντέλο της, δημιούργησε το πρωτότυπο Wayout. Η αμερικάνικη εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την

To Renault Spider που ζύγιζε 790 κιλά!

Είστε νοσταλγοί των roadster και στεναχωριέστε για την απόλυτη επικράτηση των SUV στις μέρες μας; Επειδή πλέον δεν υπάρχουν αρκετά