Breaking News

Κρεβάτι με θέα τη φύση πάνω στο νέο Jeep Wayout

Κρεβάτι με θέα τη φύση πάνω στο νέο Jeep Wayout

H Jeep χρησιμοποιώντας το νέο Gladiator, το πρώτο pickup μοντέλο της, δημιούργησε το πρωτότυπο Wayout.

Η αμερικάνικη εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την καρότσα του Gladiator στήνοντας ένα κρεβάτι όχι μέσα σε αυτή, αλλά από πάνω της, με την τοποθέτηση μιας σιδερένιας βάσης. Έτσι ο χώρος της καρότσας παραμένει εκμεταλλεύσιμος, ενώ από πάνω της όταν το κρεβάτι είναι κλειστό μοιράζει με μπαγκαζιέρα, η οποία όμως προεκτείνεται προς τα επάνω αποκαλύπτοντας ένα διπλό κρεβάτι.

Σύμφωνα με την Jeep το νέο Wayout είναι βαμμένο με τη σκούρα πράσινη απόχρωση ονόματι “Gator Green”, η οποία ανήκει στην παλέτα του Gladiator. Για μεγαλύτερη αυτονομία πάνω στα βουνά που σκαρφαλώνει το νέο Wayout διαθέτει ενσωματωμένα στην καρότσα του δυο έξτρα δοχεία καυσίμου.

Παράλληλα το νέο Wayout εξοπλίζεται με ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος κατά δυο 2 ίντσες, πατάει σε ρετρό σχεδίασης τροχούς 17 ιντσών που παραπέμπουν στο θρυλικό Willy και ντύνονται με off-road ελαστικά 37 ιντσών. Προσφέρει επίσης βαρούλκο και αναπνευστήρα κινητήρα.

Στο εσωτερικό του συναντάμε επένδυση από ξύλο και καφέ δερμάτινα καθίσματα με ένθετα τοπογραφικών χαρτών που έχουν χαραχτεί με λέιζερ.  Το νέο Wayout τροφοδοτείται από V6 κινητήρα 3.6 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.



Related Articles

H αποσπώμενη πλατφόρμα Rinspeed Snap Concept

Η ελβετική εταιρία Rinspeed μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες ιδέες, επομένως δε ξαφνιαζόμαστε από την ιδιαίτερη πλατφόρμα Snap Concept. Πρόκειται

To νέο Hyundai Kite που μετατρέπεται σε τζετ σκι

Μακριά από την επιδημία των SUV μοντέλων η Hyundai παρουσιάζει στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Kite. Πρόκειται για ένα

Το Icona Nucleus Concept είναι ένα σαλόνι με τροχούς

Τη δική της πρόταση καταθέτει η εταιρία Icona στα μελλοντικά αμιγώς αυτόνομα οχήματα, μέσα από το νέο Nucleus Concept. Βασίζεται