Breaking News

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η Ford στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο, καθώς εκεί πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου F-Vision Future Truck Concept.

Σύμφωνα με τη μπλε οβάλ εταιρία πρόκειται για έναν τράκτορα με φουτουριστική σχεδίαση, ο οποίος είναι ηλεκτροκίνητος και μπορεί να κινηθεί αυτόνομα (Επίπεδο 4).

Τα βλέμματα μαγνητίζουν οι μεγάλοι τροχοί του, οι λεπτές κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς πλευρικούς καθρέπτες, η αεροδυναμική σχεδίασή της καμπίνας με το οβάλ παρμπρίζ, οι εντοιχισμένες πόρτες και χειρολαβές στον τράκτορα, τα στενόμακρα Led πίσω φωτιστικά σώματα που επικοινωνούν, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί τα Led φώτα ημέρας σχήματος “C” και το φωτιζόμενο σήμα της Ford.

Προσέξτε επίσης τους καλυμμένους τροχούς στο τρέιλερ που ρυμουλκεί το F-Vision Future Truck Concept. Το εμπρός του τμήμα θα λειτουργεί διαδραστικά, καθώς θα μπορεί να προβάλει διάφορα σχέδια. Η Ford άντλησε έμπνευση για τη σχεδίαση του τράκτορα από τους υπερήρωες της Marvel. Αν παρατηρήσετε θα διαπιστώστε ότι ο τράκτορας θυμίζει το κράνος του Ironman.

Το F-Vision Future Truck Concept δημιουργήθηκε από την Ford Otosan στην Τουρκία, ενώ δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.



Related Articles

Οδηγοί αγώνων εκτελούν ασκήσεις ακριβείας με φορτηγό Scania (video)

Για ποιο λόγο δυο διάσημοι οδηγοί αγώνων κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού Scania; Στο παρακάτω video ο Πέτερ

Πόση είναι η παραγωγή της Skoda λίγο πριν φύγει το 2017;

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς σήμερα μπήκαμε στο μήνα Νοέμβριο, ωστόσο η Skoda κατάφερε ήδη ένα ρεκόρ στην

Το νέο Opel Grandland πήρε αύξηση σε όλα – Με ηλεκτρική και plug-in υβριδική έκδοση (φωτογραφίες & βίντεο)

H Opel μας συστήνει το νέο Grandland, το οποίο ως ναυαρχίδα της μάρκας εξηλεκτρίστηκε ακόμα περισσότερο, εξελίχτηκε σχεδιαστικά και αναβαθμίστηκε