Breaking News

Οδηγοί αγώνων εκτελούν ασκήσεις ακριβείας με φορτηγό Scania (video)

Οδηγοί αγώνων εκτελούν ασκήσεις ακριβείας με φορτηγό Scania (video)

Για ποιο λόγο δυο διάσημοι οδηγοί αγώνων κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού Scania;

Στο παρακάτω video ο Πέτερ Σόλμπεργκ και ο Γιόχαν Κριστόφερσον δίνουν την απάντηση. Αποδεχόμενοι την πρόκληση της Scania να αποδείξουν όχι πόσο γρήγοροι είναι, αλλά πόσο ομαλά και ήρεμα μπορούν να κουμαντάρουν έναν τράκτορα της Scania.

Μέσα σε μια οριοθετημένη περιοχή λοιπόν έπρεπε να κάνουν μανούβρες χωρίς να ρίξουν τους κώνους και να χύσουν όσο το δυνατόν λιγότερο νερό από τη δεξαμενή που ήταν γεμισμένη μέχρι πάνω και είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του τράκτορα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 43χρονος και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Πέτερ Σόλμπεργκ δεν έχει καν δίπλωμα οδήγησης φορτηγού, ενώ ο Γιόχαν Κριστόφερσον τονίζει ότι είναι εντελώς διαφορετικό να οδηγείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο από ότι έναν τράκτορα.

Ποιος από τους δυο πιστεύετε ότι τα έκανε περισσότερο μούσκεμα; Ο Σόλμπεργκ έκανε χρόνο 07:52, έχυσε 250 λίτρα νερού και διέπραξε τρία πέναλτι. Καλύτερες επιδόσεις είχε ο Κριστόφερσον, ο οποίος έκανε χρόνο 04:52, έχυσε 100 λίτρα νερού και ολοκλήρωσε μόνο με ένα πέναλτι.

Σε αντίστοιχη δοκιμασία θα υποβληθούν και οι υποψήφιοι για το διαγωνισμό του καλύτερου οδηγού στην Ευρώπη που διοργανώνει η Scania. Ο εν λόγω διαγωνισμός ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2019, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.



Related Articles

Το νέο Sybilla Concept του Τζορτζέτο Τζουτζιάρο

Τη διάσημη υπογραφή του σε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο βάζει ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής αυτοκινήτων Τζορτζέτο Τζουτζιάρο. Ο λόγος για

Στο χείλος του γκρεμού κρεμάστηκε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα

Στο τσακ αποφεύχθηκε τραγωδία με μια νταλίκα Volvo, η οποία ήταν φορτωμένη με συνολικά έξι αυτοκίνητα, όταν ο οδηγός της

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε supercars να εντάσσονται στο δυναμικό της αστυνομίας διαφόρων χωρών, ωστόσο αυτή η Rolls-Royce