Breaking News

Πόση είναι η παραγωγή της Skoda λίγο πριν φύγει το 2017;

Πόση είναι η παραγωγή της Skoda λίγο πριν φύγει το 2017;

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς σήμερα μπήκαμε στο μήνα Νοέμβριο, ωστόσο η Skoda κατάφερε ήδη ένα ρεκόρ στην παραγωγή της.

Η τσέχικη εταιρία λοιπόν πριν προλάβει να εκπνεύσει το 2017, έχει κατασκευάσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα εκατομμύριο οχήματα. Τα οχήματα της Skoda παράγονται στο κεντρικό της εργοστάσιο που βρίσκεται στην Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, ενώ στην πατρίδα της λειτουργούν δυο ακόμα εργοστάσια της.

Επίσης μοντέλα της κατασκευάζονται από άλλα εργοστάσια του Ομίλου Volkswagen στον οποίο ανήκει από το 1991, αλλά και από συνεργάτες της σε Κίνα, Ινδία, Ρωσία, Καζακστάν, Ουκρανία, Αλγερία και Σλοβακία.

Η Skoda μάλιστα τονίζει ότι πρώτη φορά πετυχαίνει ένα τέτοιο ρεκόρ από τα τέλη Οκτώβριου του ημερολογιακού έτους. Παράλληλα τονίζεται η σημασία που έπαιξαν στο επίτευγμα αυτό τα μοντέλα Octavia, Fabia και Superb, ενώ με τη συμβολή του Kodiaq και του νέου Karoq αναμένεται το 2017 να κλείσει με έναν εντυπωσιακό αριθμό παραγωγής.

Παράλληλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για τέταρτη συνεχή χρονιά η Skoda σπάει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου στην ετήσια παραγωγής της, με τη διαφορά ότι φέτος το ρεκόρ ήρθε νωρίτερα.


Tags assigned to this article:
FabiaKaroqKodiaqOctaviaSKODASUPERB

Related Articles

Τετρακίνητο με 261 ίππους το νέο Toyota GR Yaris! (video)

Αναταραχή και ενθουσιασμό προκάλεσε το νέο Toyota GR Yaris στην κατηγορία των μικρών hot hatch, μετά την πλήρη αποκάλυψη του

Στην Ελλάδα περιπολικά Skoda Octavia στο Ντουμπάι Mercedes-AMG GT 63 S

Όταν ακούς ότι η αστυνομία μιας πόλης εντάσσει στο στόλο των περιπολικών της μια πανίσχυρη και πανάκριβη Mercedes-AMG GT 63

Πρόστιμο 6.597 ευρώ σε Opel Astra για υπέρβαση ορίου ταχύτητας

Αμηχανία σε πολλά πανάκριβα supercars προκαλεί η είδηση ότι ένα απλό και ταπεινό  Opel Astra ανέπτυξε ταχύτητα 696 χλμ./ώρα και