Breaking News

Η Jaguar κατασκεύασε τo ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο (video)

Η Jaguar κατασκεύασε τo ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο (video)

Ποιος είπε ότι ο συνδυασμός νερού και ρεύματος είναι επικίνδυνος; Για την Jaguar πάντως αποδείχτηκε αρκετά επιτυχημένος.

Η βρετανική εταιρία λοιπόν αποφάσισε σε μεταφέρει την τεχνογνωσία της στην ηλεκτροκίνηση από την άσφαλτο στο νερό. Στην άσφαλτο λοιπόν η Jaguar μπαίνει στην πρίζα με το νέο της SUV, την I-Pace, ενώ στο υγρό στοιχείο βουτάει με το επίσης αμιγώς ηλεκτροκίνητο σκάφος ονόματι V20E.

Αναπτύχτηκε σε συνεργασία της Williams Advanced Engineering και της ομάδας Vector Racing με την οποία η Jaguar συμμετέχει στη Formula E. Το ηλεκτροκίνητο σκάφος V20E κατάφερε σε μια λίμνη στη Βρετανία να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 142.60 χλμ./ώρα σπάζοντας το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ που ήταν 123.60 χλμ./ώρα και είχε καταγράφει πριν από μια δεκαετία. Έτσι το V20E έγινε τo ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο.



Related Articles

Τι πρόβλημα υπάρχει με την Aston Martin DB11 και ανακαλείται;

Στην ανάκληση όλων των DB11 που κατασκεύασε από το τέλος του 2015 προχώρησε η Aston Martin. Στο σύνολό τους οι

Για πρώτη φορά πολύχρωμο το SEAT Leon (video)

H τέταρτη γενιά του SEAT Leon είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, στις

Δείτε το περίπτερο της Lamborghini στο Σαλόνι της Γενεύης (video)

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Lamborghini, Στέφανο Ντομενικάλι, πήρε το μικρόφωνο στο Σαλόνι της Γενεύης και παρουσίασε τα μοντέλα που