Breaking News

Έκπτωση στα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – Πώς θα αποκτήσετε το GREEN E-pass

Έκπτωση στα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – Πώς θα αποκτήσετε το GREEN E-pass

Δυο δεκαετίες λειτουργίας γιορτάζει η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και ανακοινώνει ένα νέο εκπτωτικό πρόγραμμα.

Το εν λόγω εκπτωτικό πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά ιδιοκτήτες αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, καθώς θα μπορούν να έχουν έκπτωση στα διόδια της  Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. Συγκεκριμένα, από την 1η Φεβρουαρίου και για ολόκληρο το 2024, με αφορμή την 20η επέτειο της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, το GREEN E-pass θα παρέχει έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για τα ηλεκτρικά οχήματα κατηγορίας 2.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη παραχωρησιούχο εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ένα νέο εκπτωτικό συνδρομητικό πρόγραμμα e-pass, αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα. To νέο εκπτωτικό πρόγραμμα εντάσσεται στο πλάνο περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών της VINCI Highways, μέλος της οποίας είναι η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για την αύξηση της περιβαλλοντικής απόδοσης του δικτύου της, με σκοπό να συμβάλει στην απανθρακοποίηση της κινητικότητας στους αυτοκινητοδρόμους που διαχειρίζεται παγκοσμίως.

Το πλάνο αυτό έχει δύο προτεραιότητες: Τη μείωση των άμεσων εκπομπών ρύπων CO₂ που προέρχονται από την λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων (scopes 1 και 2 ) και την παροχή συγκεκριμένων λύσεων και καινοτομιών προς τους οδηγούς για τη μείωση του δικού τους ανθρακικού αποτυπώματος (scope 3).

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου έχει ήδη επιτύχει μείωση των άμεσων εκπομπών CO₂ κατά 78% από το 2018. Με την εισαγωγή του νέου προγράμματος Green E-pass η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλει περαιτέρω και στην μείωση των εκπομπών ρύπων των χρηστών (scope 3).

Πώς να αποκτήσετε το e-pass για το ηλεκτρικό όχημά σας

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Θέλω να γίνω συνδρομητής». Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και επιλέξτε το προϊόν GREEN E-pass, το οποίο διατίθεται μόνο για οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά αυτοκίνητα). Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας μέσω email. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να υπογράψετε.

Ο πομποδέκτης θα αποσταλεί δωρεάν με υπηρεσία courier εντός των επόμενων ημερών (ανάλογα με την περιοχή). Μόλις παραλάβετε τον πομποδέκτη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 26340-39010/11 ή να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected].

Το GREEN E-pass προσφέρει:

-Ενιαία έκπτωση 5 ευρώ για όλες τις διελεύσεις σας (κόστος διέλευσης: 9,70€)

-Ηλεκτρονική διαχείριση λογαριασμού από το www.gefyraepass.gr ή την εφαρμογή MyGefyra

-Εύκολες και γρήγορες διελεύσεις από τις λωρίδες e-pass της Γέφυρας

-Δυνατότητα χρήσης του πομποδέκτη για την πληρωμή διοδίων σε όλους τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομουςRelated Articles

Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με την όπισθεν – Το ηλεκτρικό Rimac Nevera ξεπέρασε τα 275 χλμ./ώρα πηγαίνοντας προς τα πίσω! (φωτογραφίες & βίντεο)

«Αχόρταγο» από ρεκόρ είναι το Rimac Nevera, καθώς έχει βαλθεί να τα καταρρίψει όλα ή ακόμα και να «σκεφτεί» καινούργια!

Tesla τράκαρε με βάρκα! Κάλεσαν την Τροχαία ή το Λιμενικό; (video)

«Τρικυμία» στην άσφαλτο προκάλεσε μια βάρκα, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο κυριολεκτικά την έβγαλε έξω από τα νερά

Η Jaguar κατασκεύασε τo ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο (video)

Ποιος είπε ότι ο συνδυασμός νερού και ρεύματος είναι επικίνδυνος; Για την Jaguar πάντως αποδείχτηκε αρκετά επιτυχημένος. Η βρετανική εταιρία