Breaking News

Δείτε το περίπτερο της Lamborghini στο Σαλόνι της Γενεύης (video)

Δείτε το περίπτερο της Lamborghini στο Σαλόνι της Γενεύης (video)

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Lamborghini, Στέφανο Ντομενικάλι, πήρε το μικρόφωνο στο Σαλόνι της Γενεύης και παρουσίασε τα μοντέλα που φιλοξενούνται στο περίπτερο της ιταλικής εταιρίας.

Πέρυσι στην ελβετική πόλη η Lamborghini είχε παρουσιάσει την Huracan Performante, ενώ φέτος όταν τραβήχτηκε το σεντόνι αποκαλύφτηκε η ανοιχτή της έκδοση.

Ο λόγος για την Huracan Performante Spyder, η οποία διαθέτει υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ακόμα και εν κινήσει σε 17 δευτ. αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα. Ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5.2 λίτρων προσφέρει στην Huracan Performante Spyder 640 ίππους και 600 Nm ροπής.

To «παρών» έδωσε όμως και το πρώτο SUV της Lamborghini, η νέα Urus, η οποία τροφοδοτείται από V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής.



Related Articles

Το νέο όχημα της Peugeot πάει στο βουνό, είναι δίτροχο και ηλεκτρικό

Πρόσφατα η Peugeot αποκάλυψε το νέο 208, ενώ τώρα σειρά έχει να γνωρίσουμε ένα παρόμοιας φιλοσοφίας όχημα της. Μπορεί να

Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς την Toyota Celica-Σας λείπει;

Δεν είναι λίγοι οι νοσταλγοί της Toyota Celica, η οποία φέτος γιορτάζει την 50η επέτειο της. Η ιαπωνική εταιρεία έριξε

Jeep: Μας δείχνει την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του νέου Wagoneer S – Το ηλεκτρικό μεγαθήριο των 600 ίππων (φωτογραφίες)

Άπλετο «φως» έριξε η Jeep στη σιλουέτα του Wagoneer S, δημοσιεύοντας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση