Breaking News

Η νέα ΒMW X2 πωλείται πλέον καμουφλαρισμένη

Η νέα ΒMW X2 πωλείται πλέον καμουφλαρισμένη

Συνήθως βλέπουμε ένα νέο μοντέλο καλυμμένο με καμουφλάζ όταν βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης του και το έχει συλλάβει σε κάποιο δημόσιο δρόμο ή πίστα ο κατασκοπευτικός φακός του φωτογράφου.

Η ΒMW ωστόσο μας εξέπληξε, καθώς ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στις επιλογές εξατομίκευσης της νέας X2 θα είναι και η δυνατότητα να την παραγγείλει κανείς με το πολύχρωμο αυτό ματ καμουφλάζ που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Το εν λόγω καμουφλάζ θυμίζει στολή παραλλαγής, ενώ καλύπτει κάθε χιλιοστό στο αμάξωμα της X2 και περιλαμβάνει το μπλε, το κίτρινο, το λευκό και το γαλάζιο. Για την τοποθέτηση του καμουφλάζ στην X2 η βαρβαρική εταιρία χρειάζεται τέσσερις μέρες ώστε να σας το έχει έτοιμο, ενώ διατίθεται με τα πακέτα M Sport και M Sport X. Παράλληλα ο αγοραστής θα πάρει δώρο και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της γερμανικής εταιρίας VOR, η οποία έχει την έδρα της στο Μόναχο.

Η ΒMW προτρέπει να λάβετε άμεσα μια οικονομική προσφορά για την καμουφλαρισμένη X2 από την τοπική σας αντιπροσωπεία, ωστόσο μην το πράξετε. Γιατί; Διότι η Χ2 με το καμουφλάζ δεν υπάρχει, καθώς ήταν η χθεσινή πρωταπριλιάτικη φάρσα της ΒMW.


Tags assigned to this article:
X2ΒMWκαμουφλάζπρωταπριλιά

Related Articles

Εφαρμογή της Mercedes αντικαθιστά το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος

Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει το πολυσέλιδο βαρύ εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας. Είμαστε σίγουροι όμως ότι είναι πολύ κουραστικό

To SEAT Mii πλέον κινείται με ρεύμα

Στον Όμιλο Volkswagen η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ξεκινάει από τα μικρότερα μοντέλα των εταιρειών, καθώς αρχικά στην πρίζα μπήκε το

Το Outback X-Break γιορτάζει τα 60 χρόνια της Subaru

Έξι δεκαετίες ζωής γιορτάζει η Subaru μέσα από τη νέα έκδοση ονόματι X-Break του  Outback, η οποία θα είναι διαθέσιμη