Breaking News

Το Outback X-Break γιορτάζει τα 60 χρόνια της Subaru

Το Outback X-Break γιορτάζει τα 60 χρόνια της Subaru

Έξι δεκαετίες ζωής γιορτάζει η Subaru μέσα από τη νέα έκδοση ονόματι X-Break του  Outback, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε τα χαρακτηριστικά της εν λόγω έκδοσης. Οπτικά η νέα έκδοση X-Break γίνεται αντιληπτή από τα μαύρα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, από το μαύρο ένθετο στη γρίλια της μάσκας με πράσινες χρωματικές πινελιές, από την πράσινη επιγραφή Outback στα πλευρικά μαρσπιέ, από τις μαύρες ράγες οροφής και τους μαύρους αλουμινένιους τροχούς των 18 ιντσών.

Στα ενδότερα του Outback X-Break συναντάμε ταπετσαρία ανθεκτική στο νερό με επένδυση δερματίνης, μεγάλη έγχρωμη οθόνη, μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ένθετο, θερμαινόμενο τιμόνι, πράσινες ραφές στο τιμόνι, στο ταμπλό, στο λεβιέ ταχυτήτων και στα πάνελ των θυρών. Παράλληλα το Outback X-Break  εξοπλίζεται με σύστημα αυτόνομης πέδησης EyeSight.

Το Outback X-Break τροφοδοτείται από επίπεδο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 175 ίππους και 235 Νm ροπής, ενώ συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical AWD της Subaru και με το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT.



Related Articles

Το Skoda που κινούνταν με ανθρώπινο αίμα (video)

Ακούγεται ανατριχιαστικός ο παραπάνω τίτλος, ωστόσο έχει υπάρξει μοντέλο της Skoda, το οποίο αντί για καύσιμο χρησιμοποιούσε ανθρώπινο αίμα. Την

Πιτσαρία αγόρασε 855 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις διανομές! (video)

Πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραγγέλνετε πίτσα και ο διανομέας θα έρχεται σπίτι σας όχι με «παπί»,

Η Audi κατασκευάζει το R8 μαζί με την αγωνιστική του έκδοση

Δε συνηθίζεται από μια αυτοκινητοβιομηχανία να εξάγει από την ίδια γραμμή παραγωγής συμβατικά και αγωνιστικά μοντέλα, ωστόσο η Audi κάνει