Breaking News

Εφαρμογή της Mercedes αντικαθιστά το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος

Εφαρμογή της Mercedes αντικαθιστά το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος

Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει το πολυσέλιδο βαρύ εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας.

Είμαστε σίγουροι όμως ότι είναι πολύ κουραστικό για εσάς να ψάχνετε στα περιεχόμενα του και να ξεφυλλίζεται τις πολλές του σελίδες μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε κάθε φορά. Το ίδιο σίγουρη με εμάς είναι και η Mercedes, η οποία για το λόγο αυτό καταργεί στις νέες E-Class και S-Class το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος σε μέγεθος εγκυκλοπαίδειας.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν δημιούργησε μια νέα εφαρμογή, ονόματι “Ask Mercedes”, η οποία κάνει την ίδια δουλειά με το εγχειρίδιο χρήσης, αλλά με πολύ πιο εύκολο και ξεκούραστο τρόπο, χάρη στην τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας.

Μόλις η κάμερα του smartphone σαρώσει ένα συγκεκριμένο τμήμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή κάποια λειτουργία προβάλει επεξηγήσεις για αυτό μέσω κείμενου, φωτογραφιών και video.

Η καινοτόμα εφαρμογή “Ask Mercedes” θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες και σε άλλα μοντέλα της Mercedes, ενώ μπορεί κανείς να την κατεβάσει από το Apple App Store.



Related Articles

Το Ford Edge αποκτά ST έκδοση και 340 ίππους

Η ισχυρή έκδοση ST της Ford επεκτείνεται, καθώς πλέον δε θα τη συναντήσετε μόνο στo Focus και στο Fiesta αλλά

Με 180 ίππους ο νέος βενζινοκινητήρας του Opel Grandland X

Τα οφέλη της εξαγοράς της από τον Όμιλο PSA «εκμεταλλεύεται» η Opel, καθώς πλέον το Grandland X μπορεί να χρησιμοποιεί

Δε θα υπάρξει άλλο ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf (video)

To ημερολόγιο έδειχνε 23 Δεκεμβρίου του 2020 όταν το τελευταίο Volkswagen e-Golf κύλισε από τη γραμμή της παραγωγής. Το ύστατο