Breaking News

Αντίπαλες δυο station wagon Mercedes και Porsche (video)

Αντίπαλες δυο station wagon Mercedes και Porsche (video)

Ο πρώτος κοινός παρονομαστής ανάμεσα στην Porsche Panamera Sport Turismo Turbo και στην Mercedes-AMG E63 S Estate είναι σίγουρα τα μεγάλα πορτμπαγκάζ τους.

Η AMG E63 S Estate προσφέρει έως 1.820 λίτρα και η Panamera Sport Turismo μέχρι 1.390 λίτρα.

Δεύτερος κοινός παρονομαστής τους είναι οι ισχυρές επιδόσεις. Η AMG E63 S Estate τροφοδοτείται από V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων απόδοσης 604 ίππων και 850 Nm ροπής, ο οποίος επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,5 δευτ, και τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic που μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Κάτω από το καπό της Panamera Sport Turismo βρίσκεται ένας επίσης V8 twin-turbo κινητήρας 4.0 λίτρων με ισχύ 533 ίππων και ροπή 770 Nm, ενώ συνεργάζεται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων. Για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,6 δευτ. και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ξεκάθαρος νικητής στη μεταξύ τους κόντρα ήταν η AMG E63 S Estate.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η 16χρονη που έκανε Ρεκόρ Γκίνες με Porsche (video)

Τα κορίτσια στην ηλικία της Κλόι Τσέιμπερς έχουν διαφορετικές συνήθειες από την ίδια, καθώς συνήθως δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα και

Πωλείται σπάνιο station-wagon Mitsubishi Lancer Evo IX

Ψάχνοντας στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείς να βρεις «διαμαντάκια», όπως αυτό το Mitsubishi Lancer Evo IX Wagon. Αλήθεια εσείς γνωρίζατε

To νέο Audi A6 Allroad είναι ένα γρήγορο station wagon που βγαίνει και εκτός δρόμου

Αν μας ρωτούσε κανείς τι ακριβώς είναι το νέο Audi A6 Allroad θα του δίναμε ως απάντηση τον παραπάνω τίτλο.