Breaking News

Τι σχέση έχει το βαν Renault Trafic με τη Formula 1;

Τι σχέση έχει το βαν Renault Trafic με τη Formula 1;

Λέτε η ομάδα της Renault στη Formula 1 να αντικαταστήσει τα μονοθέσια της στις πίστες με το βαν Trafic;

Προφανώς όχι, απλά η γαλλική εταιρία εμπνευσμένη από τη συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητικού δημιούργησε την ειδική έκδοση Formula για το Trafic.

Η εν λόγω έκδοση προσφέρει το μαύρο χρώμα “Jet Black” για το αμάξωμα ή το “Storm Grey”, ενώ κίτρινες πινελιές υπάρχουν διάσπαρτες στην μαύρη μάσκα, στο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης στους επίσης μαύρους τροχούς των 17 ιντσών και στις πλευρικές του επιφάνειες.

Εντός τώρα του Trafic Formula έχουν τοποθετηθεί μαύρα γυαλιστερά και χρωμιωμένα διακοσμητικά ένθετα, οθόνη αφής 7 ιντσών, θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού, σύστημα πλοήγησης και πατάκια με κίτρινες ραφές.

O twin-turbo πετρελαιοκινητήρας που συνδυάζεται με το Trafic Formula είναι 1.6 λίτρων απόδοσης 140 ίππων και ροπής 340 Nm. Το Trafic Formula γνωρίζει επιτυχία στην αγορά της Αυστραλίας όπου και θα επανακυκλοφορήσει με αρχική τιμή τα 26.508 ευρώ, ενώ με το μακρύτερο μεταξόνιο θα κοστίζει 27.455 ευρώ.


Tags assigned to this article:
RenaultTrafic Formula EditionΑυστραλία

Related Articles

Tο νέο Volkswagen Jetta ξεπροβάλει δειλά

Μέσα στο πυκνό σκοτάδι αρχίζει να αχνοφαίνεται το νέο Volkswagen Jetta, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου στο

Τίτλοι τέλους για την Mitsubishi σε Ευρώπη και Ελλάδα

Στις 27 Ιουλίου του 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Mitsubishi Motors Corporation συνεδρίασε και αποφάσισε να «παγώσει», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται

Το Audi Q8 πλέον δεν έχει μόνο έναν κινητήρα

Μόνο σε ένα τομέα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει φτωχό το Audi Q8 και αυτός ήταν η γκάμα των κινητήρων του.