Breaking News

Απίστευτη τραγωδία σε ράλι – Αγωνιστικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε τέσσερις θεατές (βίντεο)

Απίστευτη τραγωδία σε ράλι – Αγωνιστικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε τέσσερις θεατές  (βίντεο)

Σε τραγωδία εξελίχτηκε ο 11ος αγώνας ράλι Έστεργκομ-Νιέργκες στην Ουγγαρία την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τη δεύτερη μέρα του αγώνα ένα Skoda Fabia Rally2, γλίστρησε λόγω ολισθηρότητας σε ασφαλτοστρωμένη επιφάνεια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με δύναμη (εκτιμάται ότι η ταχύτητα του αγωνιστικού ήταν 100 χλμ./ώρα) πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Δυστυχώς ο απολογισμός αναφέρει ότι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ένα παιδί και ένας ενήλικας. Επίσης έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός ακόμα παιδιού, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Διαβάστε επίσης: Διαλύθηκε στον Κηφισό μια Maserati MC20 – Κόπηκε όλο το μπροστινό τμήμα (φωτογραφίες)

Αμέσως μετά το συμβάν οι διοργανωτές διέκοψαν τον αγώνα και στο σημείο έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα και τέσσερα ελικόπτερα για την ταχύτερη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των πόλεων Labatlan και Bajot, κοντά στον ποταμό Δούναβη στη βορειοδυτική Ουγγαρία. Η διοίκηση της Ουγγρικής Εθνικής Ένωσης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (MNASZ) εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ δεσμεύεται ότι θα διερευνήσει άμεσα τις συνθήκες του ατυχήματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα η Ουγγρική Εθνική Ένωση Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και οι διοργανωτές του ράλι δε θα παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες ή δηλώσεις σχετικά με το συμβάν.



Related Articles

Η Τροχαία έκοψε 1.123 κλίσεις σε μια εβδομάδα

Τα μπλοκάκια της Τροχαίας πήραν «φωτιά» από τις 30 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο πραγματοποίησης στοχευμένων

Νταλίκα παρασέρνει αυτοκίνητο σε διασταύρωση (video)

Όσο προσεκτικά και να οδηγεί κανείς υπάρχουν κάποιου είδους συγκρούσεις που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις.

Σε δυο μέρες εντοπίστηκαν 224 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ

Όταν σε άλλες χώρες του κόσμου οι οδηγοί που πιάνονται να έχουν καταναλώσει αλκοόλ χάνουν οριστικά το αυτοκίνητο τους, καθώς