Breaking News

Νταλίκα παρασέρνει αυτοκίνητο σε διασταύρωση (video)

Νταλίκα παρασέρνει αυτοκίνητο σε διασταύρωση (video)

Όσο προσεκτικά και να οδηγεί κανείς υπάρχουν κάποιου είδους συγκρούσεις που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις.

Η οπίσθια σύγκρουση είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, καθώς σου έρχεται εντελώς άξαφνα. Στο παρακάτω video λοιπόν θα παρακολουθήσετε μια νταλίκα να παρασέρνει ένα αυτοκίνητο σε διασταύρωση και να το σπρώχνει από πίσω για αρκετά μέτρα.

Προφανώς ο οδηγός της νταλίκας ήταν αφηρημένος και είδε τελευταία στιγμή το σταματημένο λευκό sedan, ενώ η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω βροχής δεν επέτρεψε στο βαρύ όχημα, που ήταν φορτωμένο με αυτοκίνητα, να φρενάρει έγκαιρα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια μητέρα με το γιο της, ενώ ευτυχώς κανένας από τους δυο δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το περιστατικό αυτό συνέβη στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Τενεσί.


Tags assigned to this article:
Νταλίκαοπίσθια σύγκρουση

Related Articles

Άσκηση της E.K.A.M για την αντιμετώπιση λεωφορειοπειρατείας

Ίσως να θυμάστε ότι στη χώρα μας έχουν συμβεί κρούσματα λεωφορειοπειρατείας στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό λοιπόν οι Αρχές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 8-11-2020 κατά τις ώρες 08:00 έως 13:30, λόγω εκτέλεσης

Προφυλακτήρας από Tesla Model 3 ξηλώθηκε μόνος του (video)

Στιγμές τρόμου και ταλαιπωρία έζησε ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3, καθώς ενώ οδηγούσε κανονικά ξαφνικά ξηλώθηκε ο πίσω προφυλακτήρας.