Breaking News

Προσλήψεις μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιείων από την Ελληνική Αστυνομία (video)

Προσλήψεις μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιείων από την Ελληνική Αστυνομία (video)

Στην ανακοίνωση πρόσληψης 14 ατόμων τεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μηχανικοί αυτοκινήτων-δικύκλων, φανοποιών, οικοδόμων, σιδεράδων-αλουμινάδων) προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Η σύμβαση αφορά εργασία ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 ή 5 μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών και την ενίσχυση των Υπηρεσιακών Συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος.

Στόχος είναι να καλυφτούν ανάγκες στα συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αχαρνές, Καλλιθέα και Θέρμη Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.



Related Articles

Η Ford κατασκεύασε σπιτάκι σκύλου με ηχομόνωση (video)

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2018 η Ford μας επισημαίνει ότι εμείς μπορεί να ανυπομονούμε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο

Αλκοτέστ σε όλη την Ελλάδα-442 παραβάσεις

Η ικανότητα οδήγησης μειώνεται μετά την κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο παρότι αυτό είναι ευρέως γνωστό εδώ και χρόνια, αρκετοί Έλληνες συνεχίζουν

Αυτοκίνητα βομβαρδίστηκαν από ατσάλινες μπάλες (video)

Έχουμε δει δυστυχώς αρκετές φορές να φεύγουν από φορτηγά διάφορα εμπορεύματα εν κινήσει και να προκαλούν ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.