Breaking News

Η Ford κατασκεύασε σπιτάκι σκύλου με ηχομόνωση (video)

Η Ford κατασκεύασε σπιτάκι σκύλου με ηχομόνωση (video)

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2018 η Ford μας επισημαίνει ότι εμείς μπορεί να ανυπομονούμε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα σκυλιά μας.

Αυτό διότι οι τετράποδοι πιστοί μας φίλοι σε σύγκριση με τους ανθρώπους έχουν την ικανότητα να ακούν ήχους που βρίσκονται τέσσερις φορές πιο μακριά, σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο τρομάζουν και φοβούνται όταν ο σκοτεινό ουρανός τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς πλημμυρίζει από δεκάδες φωτεινά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Το θέαμα αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα δικά μας μάτια, αλλά εξαιρετικά οδυνηρό για τα αφτιά των σκύλων.

Για το λόγο αυτό λοιπόν η μπλε οβάλ εταιρεία δημιούργησε ένα πρωτότυπο σπιτάκι σκύλου, το οποίο πέρα από μοντέρνο ντιζάιν έχει και μια ιδιαίτερη ικανότητα. Μπορεί να απομονώνει το εσωτερικό του από κάθε εξωτερικό ήχο ή τουλάχιστον να τον περιορίζει σημαντικά, χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα ήχου που εκπέμπει αντίθετες συχνότητες.

Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ford στην καμπίνα του Edge για ηχομόνωση από το θόρυβο του κινητήρα.



Related Articles

Οδήγηση χωρίς κράνος και στάθμευση σε θέσεις αναπήρων-2.213 παραβάσεις

Εν έτει 2020 στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν αναβάτες μοτοσυκλετών που δε φορούν προστατευτικό κράνος και οδηγοί που σταθμεύουν τα

Τράκαρε περιπολικό για να διαφύγει (video)

Δε γνωρίζουμε ποια ήταν η αφορμή που ο αστυνομικός προσέγγισε τον οδηγό ενός  Lincoln σταθμεύοντας το περιπολικό από πίσω του.

Πάνω από 4.000 παραβάσεις εντόπισε η Τροχαία σε φορτηγά και λεωφορεία

Χιλιάδες παραβάσεις εντόπισαν σε φορτηγά και λεωφορεία Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν