Breaking News

Αυτοκίνητα βομβαρδίστηκαν από ατσάλινες μπάλες (video)

Αυτοκίνητα βομβαρδίστηκαν από ατσάλινες μπάλες (video)

Έχουμε δει δυστυχώς αρκετές φορές να φεύγουν από φορτηγά διάφορα εμπορεύματα εν κινήσει και να προκαλούν ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Συνήθως πρόκειται για βαριά αντικείμενα που δεν είχαν στερεωθεί καλά, ωστόσο στην προκειμένη η περίπτωση οι οδηγοί έμειναν άφωνοι, καθώς έβλεπαν εκατοντάδες ατσάλινες μπάλες να χτυπούν τα οχήματα τους προκαλώντας σοβαρέ υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άξαφνη αυτή επίθεση έγινε σε δρόμο του Σιάτλ στην Ουάσινγκτον. Το εν λόγω φορτηγό μετέφερε ατσάλινες μπάλες συνολικού βάρους 22 τόνων, όταν για κάποιον λόγο «δραπέτευσαν» από αυτό πάρα πολλές με αποτέλεσμα να χτυπήσουν συνολικά έξι αυτοκίνητα.

Πιθανότατα οι ατσάλινες μπάλες έφυγαν όταν ο οδηγός του φορτηγού έστριψε κάπου λάθος και έκανε απότομα αναστροφή. Με δεδομένο ότι κάθε ατσάλινη μπάλα ζύγισε 2 κιλά είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κανένας άνθρωπος.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ο θόρυβος που προκαλούν οι ατσάλινες μπάλες πάνω στην άσφαλτο καθώς πέφτουν είναι εκκωφαντικός ενώ τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνταν ώστε να τις αποφύγουν.



Related Articles

Πάνω από 250 παράνομα παρκαρισμένες μοτοσυκλέτες σήκωσε ο γερανός της Τροχαίας το Νοέμβριο (video)

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πιο εύκολα βρίσκεις λεφτά στο δρόμο, παρά θέση στάθμευσης στο Κέντρο της

Πέρασε με κόκκινο φανάρι και χτύπησε τρία αυτοκίνητα (video)

Παρότι ο οδηγός του συγκεκριμένου Toyota Camry δε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του τη στιγμή που αυτό καταστράφηκε, είδε με

BMW M3 παραλίγο να λιώσει αστυνομικό – Τρομακτικά πλάνα από το ατύχημα (video)

To «Χάρο» με τα μάτια του είδε ένας αστυνομικός στη Βιρτζίνια, καθώς παραλίγο να σκοτωθεί σε ένα τρομακτικό ατύχημα. Τα