Breaking News

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Brabus

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Brabus

Αν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βρίσκεστε στη Γερμανία έχουμε να σας προτείνουμε ένα ξεχωριστό μέρος για να επισκεφτείτε.

Το νέο εκθεσιακό χώρο της Brabus στο Ντίσελντορφ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος που υπάρχει για τη βελτιωτική εταιρία των μοντέλων της Mercedes και της Smart. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό πριν από έντεκα μόλις μέρες, ωστόσο ήδη έχει υποδεχτεί πάνω από 10.000 άτομα. Βρίσκεται σε απόσταση σχεδόν 50 χλμ. από την έδρα της Brabus στο κοντινό Μπότροπ.

Η λειτουργία του εκθεσιακού χώρου έγινε σε συνεργασία της Brabus με τη βρετανική εταιρία κατασκευής σκαφών Sunseeker. Στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο των 4.300 τ.μ. φιλοξενούνται σύγχρονα μοντέλα, όπως η S-Class convertible, αλλά και κλασσικά σαν την εικονιζόμενη SL, ένα εξατομικευμένο Smart, αλλά και ένα πολυτελές Sprinter.

Η Brabus διαθέτει επίσης εκθεσιακούς χώρους στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι, στο Λονδίνο, στη Μόσχα, στο Ντουμπάι, στο Πεκίνο, στη Σαγκάη και στο Τόκιο.



Related Articles

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Στην ελληνική αγορά τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) δεν είναι τόσο δημοφιλή, παρά την πρακτικότητα και τους άνετους χώρους που προσφέρουν.

Αν τρακάρει αυτή η Bugatti Chiron θα γίνει 3.599 κομμάτια (video)

Αυτή είναι η πιο ευαίσθητη Bugatti Chiron, καθώς αν τρακάρει θα διαλυθεί σε 3.599 μικρά κομματάκια. Όπως καταλαβαίνετε αναφερόμαστε στο

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Με 100.000 πρίζες στην Ευρώπη έχει συνδεθεί το υβριδικό plug-in Outlander PHEV, σύμφωνα με την Mitsubishi, καθώς έχει πετύχει στη