Breaking News

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Με 100.000 πρίζες στην Ευρώπη έχει συνδεθεί το υβριδικό plug-in Outlander PHEV, σύμφωνα με την Mitsubishi, καθώς έχει πετύχει στη Γηραιά Ήπειρο ισάριθμες πωλήσεις.

Η πορεία του Outlander PHEV ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, στις 21 Οκτωβρίου του 2013. Αρχικά προσφέρονταν μόνο σε επιλεγμένες αγορές όπως της Ολλανδίας, ωστόσο το «ρεύμα» του επεκτάθηκε στη συνέχεια και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το πρώτο ρεκόρ στις πωλήσεις του καταγράφηκε το Νοέμβριο του 2015 όταν έφτασε τις 50.000 μονάδες. Ο σκληρός ανταγωνισμός δεν το απέτρεψε από το να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του το 2015, το 2016 και το 2017 σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία.

Το Outlander PHEV χρησιμοποιεί ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα και από ένα ηλεκτροκινητήρες στους δυο άξονες, ενώ αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να κινηθεί για 60 χλμ. Διαθέτει επίσης σύστημα “Super All Wheel Control”, μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 12kWh, τρία προγράμματα λειτουργίας (EV, series power και parallel hybrid) και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.


Tags assigned to this article:
MitsubishiOutlander PHEV

Related Articles

Το νέο Mazda Iconic SP με περιστροφικό κινητήρα και 370 άλογα (φωτογραφίες)

Ελπίδες μας δίνει η Mazda για την επιστροφή του εμβληματικού RX-7 ή τη διάσωση του MX-5 στο εξηλεκτρισμένο μέλλον, με

Με γενετικό υλικό του Mitsubishi Outlander PHEV επιστρέφει το Model A

Η Mitsubishi στις αρχές του έτους είχε προαναγγείλει την πρωτότυπη ιδέα της, να αναγεννήσει το πρώτο της επιβατικό μοντέλο, το

Το μυστηριώδες κόκκινο κουμπί σε Audi του 1990

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να εξηλεκτρίσουν τις γκάμες τους. Πέρα από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα