Breaking News

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Στην ελληνική αγορά τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) δεν είναι τόσο δημοφιλή, παρά την πρακτικότητα και τους άνετους χώρους που προσφέρουν.

Το Volkswagen Touran ωστόσο αποκαλύπτει ότι η εν λόγω κατηγορία στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης έχει αρκετό κοινό. Φανερή απόδειξη τα πάνω από 2,3 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει πετύχει στο πέρασμα των τελευταίων δεκαπέντε ετών.

Η Volkswagen λάνσαρε το Touran το 2003, ενώ σήμερα βρίσκεται αισίως στην τρίτη του γενιά και ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Η πρώτη ανανέωση που υπέστη ήταν το 2006 όταν και απόκτησε το σύστημα ημι-αυτόματου παρκαρίσματος. Η αναγέννηση του ήρθε το 2010, ενώ στο βιογραφικό του είχε ήδη συμπληρώσει 1,13 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η τρέχουσα γενιά του έκανε ντεμπούτο το Φεβρουάριο του 2015, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MQB, ενώ πλέον είναι 62 κιλά ελαφρύτερο και 130 χλστ. μακρύτερο σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο.

Οι γονείς στα μπροστινά καθίσματα του Touran έχουν μικρόφωνο, ώστε να ακούγονται μέχρι και στην πίσω τρίτη σειρά καθισμάτων. Παράλληλα μια κάμερα παρακολουθεί τι γίνεται στα πίσω καθίσματα προβάλλοντας την εικόνα στην κεντρική οθόνη. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι το πορτμπαγκάζ του φτάνει τα 834 λίτρα. Ότι πρέπει δηλαδή για οικογενειάρχες…


Tags assigned to this article:
MPVTouranVolkswagenπολυχρηστικό

Related Articles

Ακούγεται περίεργος ήχος από το αυτοκίνητο; Η εφαρμογή της Skoda σας δείχνει τι φταίει!

Σας έχει τύχει να ακούτε από το αυτοκίνητο κάποιον περίεργο ήχο, αλλά να μη μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι

Ανακαλούνται Mercedes γιατί μπορεί να μπάζουν νερά

Η κατασκευάστρια εταιρεία Mercedes-Benz Group AG σε συνεργασία με την Star Automotive Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.Ε., γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των γερμανικών οχημάτων στη

Jeep: Φουλ εξοπλισμένα τα Renegade και Compass στη νέα έκδοση Altitude – Ποιες είναι οι τιμές

H Jeep προσθέτει στη γκάμα των δημοφιλών της SUV, Renegade και Compass, τη νέα έκδοση Altitude, η οποία διακρίνεται για