Breaking News

Εκχιονιστικό Nissan Navara στη Λέσβο!

Εκχιονιστικό Nissan Navara στη Λέσβο!

Στο μπροστινό τμήμα του λευκού Nissan Navara, που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, έχει τοποθετηθεί ειδική «σκούπα», με την οποία καθαρίζεται ο δρόμος από το χιόνι, καθώς και δυο έξτρα φωτιστικά σώματα.

Παράλληλα το εν λόγω Νavara μπορεί να ρίχνει και αλάτι για να περιορίζει την ολισθηρότητα του παγωμένου δρόμου. Αυτό το Navara, μαζί με άλλα έξι, βρίσκεται στη Λέσβο.

O Δήμος Δυτικής Λέσβου λοιπόν ενισχύει το στόλο του για την πολιτική προστασία και την καθαριότητα, με την «πρόσληψη» συνολικά επτά Navara.

Διαβάστε επίσης: «Διορίστηκε» στο Δήμο Πωγωνίου το Nissan Navara

Η προμήθεια των Navara πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Τα Navara έχουν διασκευαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες του Δήμου, καθώς διαθέτουν, μεταξύ άλλων, αλατοδιανομέα και εκχιονιστικό «μαχαίρι».

To ιαπωνικό pickup επιλέχτηκε διότι ξεχωρίζει για τον off-road χαρακτήρα, τις μεταφορικές ικανότητες, την αντοχή και την αξιοπιστία του, ακόμα και κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το θηριώδες πυροσβεστικό όχημα της Mercedes

Θερμό κύμα καύσωνα πλήττει πολλές ευρωπαϊκές χώρες φέτος το καλοκαίρι με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πυρκαγιάς να είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Πέρα

Φιλικό στα άτομα με αναπηρία το λεωφορείο MAN Lion’s Coach

Με σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα το τμήμα μετατροπών της MAN έκανε πιο εύκολη την επιβίβαση

Oι λόγοι που θα θέλετε να επιβιβαστείτε στο νέο λεωφορείο Mercedes Sprinter City 75

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερου (20-27 Σεπτεμβρίου) η Mercedes θα παρουσιάσει το νέο μέλος από την οικογένεια των