Breaking News

Oι λόγοι που θα θέλετε να επιβιβαστείτε στο νέο λεωφορείο Mercedes Sprinter City 75

Oι λόγοι που θα θέλετε να επιβιβαστείτε στο νέο λεωφορείο Mercedes Sprinter City 75

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερου (20-27 Σεπτεμβρίου) η Mercedes θα παρουσιάσει το νέο μέλος από την οικογένεια των μοντέλων Sprinter.

Ο λόγος για το Sprinter City 75 το οποίο ιεραρχικά τοποθετείται ανάμεσα στα minibus της Mercedes και το Citaro. Στη γερμανική πόλη το νέο Sprinter City 75 θα εμφανιστεί βαμμένο με την απόχρωση ονόματι “Silberstein Metallic”, ενώ στο εσωτερικό το χαμηλό δάπεδο του θα είναι καλυμμένο με την επένδυση “Gaya Wood Yellowstone”.

Παράλληλα τα καθίσματα θα είναι ντυμένα με την ταπετσαρία “Imperial Blue”, ενώ μπλε θα είναι και τα κουμπιά με τα οποία οι επιβάτες θα ζητούν στάση.  Πίσω από τον οδηγό θα υπάρχει ειδικός χώρος για αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ δίπλα από το οδηγό και στην πόρτα έχουν τοποθετηθεί δυο πτυσσόμενα καθίσματα.

Σύμφωνα με τη Mercedes το νέο Sprinter City 75 θα μπορεί να μεταφέρει 12 καθιστούς επιβάτες. Το κάθισμα του οδηγού τώρα είναι θερμαινόμενο και διαθέτει ανάρτηση. Επίσης ο οδηγός απολαμβάνει το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX της Μercedes με οθόνη αφής 10.25 ιντσών και την ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή. Φυσικά υπάρχει κλιματισμός τόσο για τους επιβάτες όσο και για τον οδηγό.

Η λίστα με τα τεχνολογικά συστήματα του νέου Sprinter City 75 περιλαμβάνει ενεργό σύστημα απόστασης DISTRONIC, σύστημα αυτόματης πέδησης και σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης της Mercedes.



Related Articles

Τα Volkswagen Amarok έχουν σώσει 400 ανθρώπινες ζωές

Κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας έχουμε πολλούς θανάτους από πνιγμούς στις παραλίες, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν αποφασίζουν να λάβουν

Σε ποια φορτηγά είναι στάνταρ η κάμερα οπισθοπορείας;

Όταν ακόμα και μικρά αυτοκίνητα πόλης διαθέτουν κάμερα οπισθοπορείας τότε μάλλον είναι επιβεβλημένο να τοποθετείται και στα φορτηγά. Αυτή τη

Κινητήρας από Nissan GT-R τοποθετείται σε Navara!

Ως γνωστόν το Nissan Navara διακρίνεται για τις off-road ικανότητες του και όχι για επιδόσεις του στην άσφαλτο. Το συγκεκριμένο