Breaking News

Στην ευθεία αναμετριούνται Audi RS6 και Mercedes-AMG CLS (video)

Στην ευθεία αναμετριούνται Audi RS6 και Mercedes-AMG CLS (video)

Παρακολουθήστε μια συναρπαστική κόντρα που εκτυλίχτηκε σε αγώνα dragster ανάμεσα σε ένα Audi RS6 και μια Mercedes-AMG CLS.

Αμφότερα τα γερμανικά μοντέλα έχουν αυξήσει την ιπποδύναμη τους και έτσι είναι ακόμα πιο ισχυρά. Πιο αναλυτικά, το RS6 «εκτρέφει» 750 ίππους και στο «στάβλο» της AMG CLS κατοικούν 1.200 ίπποι, χάρη στη βελτίωση που δέχτηκαν οι κινητήρες τους από την GAD Motors και Gosha Turbo Tech αντίστοιχα.

Αν και το βάρος τους είναι σχεδόν το ίδιο η AMG CLS ξεπερνάει κατά 450 ίππους το RS6. Επομένως περιμένουμε να τη δούμε στο παρακάτω video να κάνει περίπατο πλάι στο RS6.

Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα; Όπως θα παρακολουθήσετε στα σχετικά πλάνα στην αρχή κινούνται σχεδόν παράλληλα και στη συνέχεια η AMG CLS αρχίζει να παίρνει προβάδισα και να μεγαλώνει την απόσταση με το RS6.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AMG CLSAudidragsterMercedesRS6

Related Articles

Αυτά είναι τα 10 υποψήφια μοντέλα για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» (video)

Ανάμεσα από 40 υποψήφια μοντέλα προέκυψε η τελική δεκάδα για τον πολυπόθητο τίτλο του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019». Οι

Δασοφύλακας το Mitsubishi Outlander PHEV

Ρόλο περιπολικού ανέλαβε το υβριδικό plug-in Mitsubishi Outlander PHEV, όχι όμως σε κάποιο αστικό κέντρο, αλλά μέσα σε έναν «πνεύμονα»

Η Mercedes-AMG A35 L 4MATIC έχει επιδόσεις και χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών

Η Mercedes μας συστήνει τη νέα AMG A35 L 4MATIC στο Σαλόνι της Σαγκάης, και εύλογα θα αναρωτιέστε σε τι