Breaking News

Αυτά είναι τα 10 υποψήφια μοντέλα για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» (video)

Αυτά είναι τα 10 υποψήφια μοντέλα για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» (video)

Ανάμεσα από 40 υποψήφια μοντέλα προέκυψε η τελική δεκάδα για τον πολυπόθητο τίτλο του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019».

Οι δέκα φιναλίστ αναδείχτηκαν από την κριτική επιτροπή του θεσμού, η οποία απαρτίζεται από συνολικά 86 δημοσιογράφους όλου του κόσμου. Με αλφαβητική σειρά λοιπόν το «στέμμα» του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019» διεκδικούν τα Audi e-tron, BMW Σειρά 3, Ford Focus, Genesis G70, Hyundai Nexo, Jaguar I-PACE, Mercedes A-Class, Suzuki Jimny, Volvo S60/V60 και Volvo XC40.

Παράλληλα όμως υπάρχει και η κατηγορία του «Παγκόσμιου Αστικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019» στο θεσμό, με τη μάχη να διεξάγεται ανάμεσα στα Audi A1, Hyundai AH2/Santro, Kia Soul, SEAT Arona και Suzuki Jimny.

Επίσης για τον τίτλο του «Παγκόσμιου Πολυτελούς Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019» θα παλέψουν τα Audi A7, Audi Q8, BMW Σειρά 8, Mercedes CLS και Volkswagen Touareg.

Συνεχίζουμε με το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς 2019» με τα Aston Martin Vantage, BMW M2 Competition, Hyundai Veloster N, McLaren 720S και Mercedes-AMG 4-door Coupe να πατούν δυνατά το γκάζι.

Για το «Παγκόσμιο Οικολογικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» θα κονταροχτυπηθούν τα Audi e-tron, Honda Clarity PHEV, Hyundai Nexo, Jaguar I-PACE και Kia Niro EV.

Τέλος, υποψήφια για το «Παγκόσμιο Σχεδιαστικά Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» είναι τα Citroen C5 Aircross, Jaguar E-PACE, Jaguar I-PACE, Suzuki Jimny και Volvo XC40.

Ο ημιτελικός για τα βραβεία του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019» θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ οι μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.



Related Articles

Κατασκευάστηκε το πρώτο Nissan X-Trail σε εργοστάσιο της Κίνας

Η Nissan έχει δυο λόγους που γιορτάζει την παραγωγή του λευκού X-Trail που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Ο πρώτος είναι

Με carbon καθίσματα, νέο πορτοκαλί χρώμα και 17αρες ζάντες τα Abarth 595 και 695

Όσο επικίνδυνος και αν είναι ένας σκορπιός, τον συγκεκριμένο θέλεις να τον χαϊδέψεις, αρκεί βέβαια να είναι πάνω σε ένα

Για πρώτη φορά cabrio Toyota Yaris με 261 ίππους!

Πριν από μερικές μέρες σας παρουσιάσαμε την κορυφαία έκδοση GR του νέου Yaris, ενώ τώρα σας το συστήνουμε και με