Breaking News

Η Mercedes-AMG A35 L 4MATIC έχει επιδόσεις και χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών

Η Mercedes-AMG A35 L 4MATIC έχει επιδόσεις και χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών

Η Mercedes μας συστήνει τη νέα AMG A35 L 4MATIC στο Σαλόνι της Σαγκάης, και εύλογα θα αναρωτιέστε σε τι διαφέρει από την Α35.

Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, με τη διαφορά όμως ότι έχει μακρύτερο μεταξόνιο, κάτι που αγαπούν οι Κινέζοι αγοραστές. Συγκεκριμένα, το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει κατά 6 εκατοστά και έτσι από τα 2.729 χλστ. έφτασε τα 2789 χλστ. προσφέροντας περισσότερο χώρο στα πόδια των πίσω επιβατών.

Στη θέση του παραμένει ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας απόδοσης 306 ίππων (5.800 σ.α.λ.) και 400 Nm ροπής (3.000-4.000 σ.α.λ.), ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC.

Η νέα AMG A35 L 4MATIC είναι ικανή να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,9 δευτ. και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 250 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή της νέας AMG A35 L 4MATIC θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στην Κίνα από την Beijing Benz Automotive Co., Ltd (BBAC), μια κοινοπραξία μεταξύ της Daimler και της κινεζικής εταιρίας BAIC Motor.

Η διάθεση της νέας AMG A35 L 4MATIC θα γίνεται μόνο στην αγορά της Κίνας, ενώ στοχεύει σε νεαρότερο ηλικιακά κοινό. Όλες οι AMG A35 L 4MATIC θα εξοπλίζονται με το σύστημα πολυμέσων MBUX και  το πακέτο AMG Night, ενώ πιο σπορ εικόνα δίνουν οι μαύρες ζάντες των 19 ιντσών, ο πίσω διαχύτης και η διακρατική αεροτομή ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ, το οποίο έχει χωρητικότητα 430 λίτρων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πείτε αντίο για πάντα στο Audi A3 Cabriolet

H κυριαρχία των SUV οχημάτων αφήνει θύματα στις υπόλοιπες κατηγορίες, ειδικά σε αυτή των cabrio, που έχει υποστεί το μεγαλύτερο

Ανανεωμένο έρχεται το Jeep Cherokee

Ανανεωμένο έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα το Jeep Cherokee, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου στο Σαλόνι του

Ακούγεται περίεργος ήχος από το αυτοκίνητο; Η εφαρμογή της Skoda σας δείχνει τι φταίει!

Σας έχει τύχει να ακούτε από το αυτοκίνητο κάποιον περίεργο ήχο, αλλά να μη μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι