Breaking News

Απόβαση της McLaren 720S στη Βοστόνη (video)

Απόβαση της McLaren 720S στη Βοστόνη (video)

Το να βλέπεις από κοντά τη νέα McLaren 720S σίγουρα δεν είναι το πιο συνηθισμένο θέαμα.

Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου έξω από την τοπική αντιπροσωπία της McLaren στη Βοστόνη για να δει τη νέα 720S να αποβιβάζεται από το φορτηγό που τη μετέφερε.

Δεκάδες φωτογραφικές μηχανές, κάμερες και βλέμματα παρακολουθούσαν την 720S να καταβαίνει τη ράμπα του φορτηγού με μεγάλη προσοχή. Φανατιστείτε την ευθύνη που είχε ο οδηγός της, καθώς το βρετανικό supercar κοστίζει πάνω από 250.000 ευρώ.

Για να αποφύγει τις γρατζουνιές, τη σκόνη και ίσως το μάτιασμα η 720S ήταν καλυμμένη με ένα ειδικό λευκό προστατευτικό υλικό το οποίο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

H νέα 720S αποτελεί την αντικαταστάτρια της 650S, ενώ  ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Οι επιδόσεις της κόβουν την ανάσα, καθώς για την επιτάχυνση από 0-100 χλ./ώρα χρειάζονται μόλις 2,9 δευτ. και η βελόνα στο ταχύμετρο της μπορεί να δείξει μέχρι 341 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
650S720SMcLaren

Related Articles

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη είναι το…

Ήρθε η στιγμή να αλλάξει χέρια το στέμμα του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη. Ο περσινός νικητής, το

Γνωρίστε τον Έλληνα που έχει άμεση σχέση με το νέο Kia XCeed (video)

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον κύριο Ιωάννη Ρούσση, τον Έλληνα που εργάζεται ως product manager στην Kia Ευρώπης. Πέρα

To Renault Spider που ζύγιζε 790 κιλά!

Είστε νοσταλγοί των roadster και στεναχωριέστε για την απόλυτη επικράτηση των SUV στις μέρες μας; Επειδή πλέον δεν υπάρχουν αρκετά