Breaking News

Στις φλόγες τυλίχτηκε Mercedes στην Ιερά Οδό-Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στις φλόγες τυλίχτηκε Mercedes στην Ιερά Οδό-Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν πριν λίγες ώρες στο Γκάζι, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά, για άγνωστο λόγο, σε αυτοκίνητο.

Ο φωτογραφικός φακός του autoexcellence κατέγραψε μια μαύρη Mercedes A-Class, πρώτης γενιάς, να έχει τυλιχτεί φλόγες, σήμερα το πρωί, περίπου στις 11:00. Πιθανότατα η φωτιά ξέσπασε ενώ η Mercedes A-Class ήταν εν κινήσει, στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού και της Κωνσταντινουπόλεως.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διέκοψαν αμέσως την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ δεν υπήρξε καμία αναφορά για εγκλωβισμό επιβατών. Αν παρατηρήσετε στην παραπάνω φωτογραφία η πόρτα του οδηγού έχει μείνει ανοιχτή, κάτι που σημαίνει ότι αποβιβάστηκε βιαστικά από το αυτοκίνητο όταν αντιλήφθηκε το μεγάλο κίνδυνο.

Πυκνά μαύρα σύννεφα καπνού ξεπηδούσαν από τη Mercedes Α-Class, ενώ ταυτόχρονα σημειώνονταν μικρές εκρήξεις. Λίγο αργότερα ακούστηκαν οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων.



Related Articles

Ποια πόλη δίνει το όνομά της στο νέο crossover της Hyundai; (video)

Ακόμα ένα crossover ετοιμάζεται να προσθέσει η Hyundai στην ευρωπαϊκή γκάμα της. Λογικό, καθώς μιλάμε για την εμπορικότερη πλέον κατηγορία

Η αειθαλής Jaguar XJR-15 ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Τι και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εμφάνιση της Jaguar XJR-15, αυτή εξακολουθεί να παραμένει φουτουριστική και ποθητή.

Η Ford παράγει 90 μάσκες το λεπτό! (video)

Στις 4 Μαΐου η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα επανεκκινήσει την παραγωγική της διαδικασία στην Ευρώπη. Ωστόσο θέλει να παρέχει