Breaking News
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...
Η Ford παράγει 90 μάσκες το λεπτό! (video)
Στις 4 Μαΐου η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα επανεκκινήσει την παραγωγική της διαδικασία στην Ευρώπη.
Ωστόσο θέλει να παρέχει προστασία στους υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στα εργοστάσια της και να εξασφαλίσει ότι δε θα γίνει διασπορά του κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις της.
Για το λόγο αυτό η Ford έχει ήδη ξεκινήσει να παράγει προστατευτικές μάσκες προσώπου και πλαστικές διαφανείς ασπίδες προσώπου στα εργοστάσια της που βρίσκονται σε Γερμανία, Ρουμανία, Ισπανία και Βρετανία.
Πιο αναλυτικά, στο εργοστάσιο της Ford στη Βρετανία εγκαταστάθηκαν δύο νέα ειδικά κατασκευασμένα μηχανήματα, τα οποία έφτασαν από την Κίνα, ενώ μπορούν να παράγουν ανά λεπτό 60-90 μάσκες γενικής-μίας χρήσης.
Ο ρυθμός παραγωγής είναι εικοσιτετράωρος, ενώ εργάζονται τρεις ομάδες με την καθεμία να αποτελείται από δέκα άτομα. Ήδη, μετά από λίγες εβδομάδες, οι ανάγκες του προσωπικού της Ford για μάσκες έχουν καλυφτεί.
Πάμε τώρα στο εργοστάσιο της Ford στη Γερμανία όπου εσωτερικά μηχανήματα χύτευσης με έγχυση παράγουν καθημερινά έως και 5.000 πλαστικές διαφανείς ασπίδες προσώπου, οι οποίες προορίζονται για τις εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη.
Στη Βαλένθια της Ισπανίας η Ford μέσω της τρισδιάστατης εκτύπωσης παράγει 300 πλαστικές διαφανείς ασπίδες προσώπου την ημέρα. Ήδη 5.500 έχουν δωριθεί σε επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Θα γίνει ακόμα μια δωρεά 1.500 πλαστικών προστατευτικών διαφανών ασπίδων προσώπου, ενώ η Ford θα συνεχίσει την παραγωγή τους για να καλύψει τις ανάγκες για εσωτερική χρήση.
Τέλος, στο εργοστάσιο της Ρουμανίας έχουν παραχθεί περίπου 10.000 πλαστικές προστατευτικές ασπίδες προσώπου για υπαλλήλους της Ford και το δίκτυο των τοπικών αντιπροσώπων. Αναμένεται επίσης έγκριση από τις ρουμανικές αρχές για να δωρηθούν πλαστικές διαφανείς προστατευτικές ασπίδες προσώπου σε νοσοκομεία και άλλα σχετικά ιδρύματα.
Related Articles
Στους δυο τροχούς ισορρόπησε η Jaguar F-Type (video)
Σχεδόν τέσσερα ολόκληρα λεπτά κινούνταν μόνο με τους δυο της τροχούς η Jaguar F-Type που θα δείτε στο παρακάτω video.
Ένα Isuzu D-Max ιδανικό για κυνηγούς
Είστε από αυτούς που αγαπάτε το κυνήγι και κάνετε συχνά εξορμήσεις στα βουνά συντροφιά με τον εκπαιδευμένο για αυτό το
Με οροφή από ανθρακόνημα το νέο Abarth 124 GT
Μην τρομάξετε αν στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης δείτε ένα σκορπιό στο περίπτερο της Abarth. Είναι άκακος όταν είναι στάσιμος



