Breaking News

Το πιο άγριο και ακριβό Smart ForTwo (video)

Το πιο άγριο και ακριβό Smart ForTwo (video)

Μικρό αλλά με άκρως σπορ αμφίεση που φέρει τη γνωστή υπογραφή της Brabus είναι το ανανεωμένο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο Smart ΕQ ForTwo Cabrio στη συλλεκτική έκδοση Ultimate E.

Ο ηλεκτροκινητήρας του είναι ελαφρώς ενδυναμωμένος και παράγει 92 ίππους και 180 Nm ροπής. Προφανώς οι επιδόσεις του δε συναρπάζουν, καθώς με επιλεγμένο το πρόγραμμα οδήγησης Sport+ (υπάρχουν επίσης τα Level 1, Eco και Sport) η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται εντός 10,9 δευτ., ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει δεν υπερβαίνει τα 130 χλμ./ώρα. Με μια πλήρη φόρτιση της η μπαταρία του ανανεωμένου Smart ΕQ ForTwo Cabrio υπόσχεται αυτονομία 125 χλμ.

Σίγουρα τα βλέμματα μαγνητίζουν οι μεγάλες, συγκριτικά με το μέγεθος του αυτοκινήτου, μαύρες ζάντες των 18 ιντσών, οι οποίες ντύνονται με μπροστινά ελαστικά διαστάσεων 205/35 και 235/30 πίσω. Παρατηρήστε επίσης τους προφυλακτήρες με την επιθετικότερη σχεδίαση, τις κόκκινες πινελιές στα πλευρικά μαρσπιέ και στον πίσω διαχύτη.

Στο εσωτερικό τώρα κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και οι κόκκινες ραφές, ενώ το έμβλημα της Brabus εμφανίζεται στα αλουμινένια πεντάλ, στα προσκέφαλα των καθισμάτων, στο λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου, στα πατάκια και στα φωτιζόμενα με κόκκινο Led χρώμα μαρσπιέ των θυρών.

Πάνω από την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μια μεταλλική πλακέτα που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής από τα μόλις 50 Smart ΕQ ForTwo Cabrio Ultimate E της Brabus που θα κατασκευαστούν. Αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθος του, και ίσως με τα προσόντα του, είναι η τιμή του, η οποία σκαρφαλώνει στα 61.000 ευρώ!



Related Articles

Η SEAT δίνει συμβουλές οδήγησης σε εγκυμονούσες γυναίκες (video)

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνει η SEAT σε εγκυμονούσες γυναίκες που ανησυχούν για το αν είναι επικίνδυνο να οδηγούν. Σύμφωνα

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Opel Grandland X με 180 ίππους

Τα κλειδιά του πρώτου Opel Grandland X που έχει κάτω από το εμπρός καπό του τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα της γκάμας

Η Bentley Bentayga σε ανάβαση που περιλαμβάνει 156 στροφές

Τη συμμετοχή της στη θρυλική ανάβαση Πάικς Πίκ ανακοίνωσε η Beetle, η οποία θα σκαρφαλώσει εκεί με την Bentayga. Σύμφωνα