Breaking News

Η Mercedes κατασκεύασε 222.222 V-Class

Η Mercedes κατασκεύασε 222.222 V-Class

Αν έχετε κάποιου είδους ψυχαναγκασμό με τους αριθμούς τότε θα είναι για εσάς απόλαυση η είδηση ότι πλέον έχουν κατασκευαστεί ακριβώς 222.222 Mercedes V-Class.

Το πολυτελές βαν κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mercedes που βρίσκεται στη Βιτόρια-Γκαστέις, η οποία είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Άλαβα και της αυτόνομης κοινότητας Χώρας των Βάσκων στη βόρεια Ισπανία.

Πρόκειται για το παλαιότερο εργοστάσιο παραγωγής βαν στην ηπειρωτική Ευρώπη, καθώς η λειτουργία του ξεκίνησε πριν από 65 χρόνια. Εκεί απασχολούνται 5.000 εργαζόμενοι, οι οποίοι συνολικά έχουν λάβει 400.000 ώρες εκπαίδευσης ώστε να διασφαλιστεί η ύψιστη ποιότητα των οχημάτων που κατασκευάζουν.

Πέρα από τη V-Class στο εργοστάσιο της Βιτόρια-Γκαστέις συναρμολογείται επίσης και η Vito.Το Μάρτιο του 2014 εισήλθε στη γραμμή παραγωγής η V-Class, η οποία ανανεώθηκε τον περασμένο Μάιο, αποκτώντας επανασχεδιασμένη όψη, καινούργιο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

H V-Class που οδήγησε την παραγωγή στον αριθμό ορόσημο των 222.222 μονάδων κατασκευάστηκε το Νοέμβριο, ενώ ήταν βαμμένη σε λευκό χρώμα.


Tags assigned to this article:
MercedesV-Classπαραγωγή

Related Articles

«Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2019» το Ford F-MAX

Το σημαντικό τίτλο του «Διεθνούς Φορτηγού της Χρονιάς 2019» κατέκτησε το νέο Ford F-Max στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων

Το Renault ΕΖ-PRO παραδίδει μόνο του εμπορεύματα (video)

Ένα άκρως φουτουριστικό όχημα για τις διανομές προϊόντων εντός πόλης, αλλά και για άλλες επαγγελματικές χρήσεις παρουσίασε η Renault. O

Το πιο σπορ Toyota Hilux σε 420 μόνο αντίτυπα

Εφόσον η νέα έκδοση GR Sport του Toyota Hilux θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Βραζιλίας, τότε το καταλληλότερο μέρος