Breaking News

Φορτηγό της Volvo αφιερωμένο σε έναν τραγουδιστή (video)

Φορτηγό της Volvo αφιερωμένο σε έναν τραγουδιστή (video)

Το συγκεκριμένο Volvo FH του 2015 είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης εξατομίκευση στα φορτηγά.

Ανήκει στον Τον Μέστερ από την Ολλανδία, ο οποίος έχει βάλει με έντονο «μελάνι» την προσωπική του υπογραφή στο επαγγελματικό του όχημα. Αρχικά να αναφέρουμε ότι το εν λόγω Volvo FH έχει ισχύ 500 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη I-Shift.

Είναι βαμμένο με κόκκινη απόχρωση, ενώ στις πλευρικές του επιφάνειες απεικονίζεται ο Αντρέ Χάζε, ο οποίος είναι ο αγαπημένος Ολλανδός τραγουδιστής φολκ μουσικής του Τον.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του ο Τον ακούει πάντα τα τραγούδια του, ενώ δηλώνει φανατικός θαυμαστής του εδώ και τριάντα χρόνια. Παράλληλα διάσπαρτοι τίτλοι από τα τραγούδια του Αντρέ Χάζε βρίσκονται στον τράκτορα του Volvo FH.

Στην καμπίνα του Volvo FH το ταμπλό, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων είναι κολλημένα με κόκκινο δέρμα, ενώ έχουν τοποθετηθεί LED φωτάκια στην οροφή και φυσικά εικόνες του αγαπημένου του τραγουδιστή.


Tags assigned to this article:
Volvo FH

Related Articles

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το τέλος των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. στην Ελλάδα από το 2030!

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός για το μέλλον των αυτοκινήτων στη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν στην

Δωδεκάχρονος κατασκευάζει μια Lamborghini Aventador SV! (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Lamborghini αναζητά την περίοδο των Χριστουγέννων τους φανατικότερους οπαδούς της, ανεξαρτήτου ηλικίας, και τους επιβραβεύει.

Bentley: Η τεράστια αλλαγή που θα κάνει το 2030

Ένα «πράσινο» μέλλον απαλλαγμένο από ρύπους, τουλάχιστον από τα δικά της μοντέλα, ονειρεύεται η Bentley. Η στρατηγική ονόματι “Beyond 100”