Breaking News

Nissan GT-R ξεκινάει κόντρα και καταλήγει πάνω σε τοίχο (video)

Nissan GT-R ξεκινάει κόντρα και καταλήγει πάνω σε τοίχο (video)

Παταγώδη αποτυχία είχε ένα μπλε Nissan GT-R που συμμετείχε σε αγώνα dragster, όχι επειδή δεν κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο του στην ευθεία της επιτάχυνσης, αλλά λόγω ατυχήματος.

Στο παρακάτω video θα δείτε το ατυχές GT-R να φτάνει στη γραμμή της εκκίνησης, έπειτα να επιταχύνει δυνατά, αλλά στη μέση περίπου της ευθείας, για απροσδιόριστο λόγο, φαίνεται να κάνει ακούσια αναστροφή και να χτυπάει πλευρικά με δύναμη τον προστατευτικό τοίχο της πίστας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο εμπρός προφυλακτήρας έμεινε στην άσφαλτο, ενώ το παράδοξο είναι ότι το GT-R στη συνέχεια κινήθηκε με την όπισθεν διαγράφοντας σχεδόν την ίδια πορεία προς τα πίσω.

Εκτός από τους παρευρισκόμενους της πίστας που με επιφωνήματα εξέφρασαν το σοκ που υπέστησαν, το ατύχημα του GT-R προβλήθηκε και διαδικτυακά, καθώς μεταδίδονταν ζωντανά μέσω Twitch.

Τι συνέβη όμως και το GT-R είχε αυτή την κατάληξη; Ίσως ο οδηγός δεν είχε φροντίσει να ζεστάνει σωστά τα ελαστικά πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ η άσφαλτος δε δείχνει στεγνή κάτι που δεν ευνοεί την πρόσφυση των τροχών ενός τόσο δυνατού αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της απότομης επιτάχυνσης. Ας ελπίσουμε πάντως ότι ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.


Tags assigned to this article:
dragsterGT-RNissanαγώνας

Related Articles

Γιατί σταματά η παραγωγή του Range Rover Evoque Coupe;

Την απόφαση να διακόψει την παραγωγή του Evoque με coupe αμάξωμα από το 2019 έλαβε η Range Rover. Ο λόγος

Πωλείται μια τρακαρισμένη Lamborghini Urus

Αν η αγορά μιας καινούργιας Lamborghini Urus σας είναι ασύμφορη τότε μπορείτε να εξετάσετε τη συγκεκριμένη αγγελία. Η εν λόγω

Με αυτοκίνητα της Aυdi κυκλοφορούν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Για ακόμα και χρονιά η Aυdi ως χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε αυτοκίνητα στους παίκτες της. Ιδιαίτερα δημοφιλές στις επιλογές