Breaking News

Πωλείται μια τρακαρισμένη Lamborghini Urus

Πωλείται μια τρακαρισμένη Lamborghini Urus

Αν η αγορά μιας καινούργιας Lamborghini Urus σας είναι ασύμφορη τότε μπορείτε να εξετάσετε τη συγκεκριμένη αγγελία.

Η εν λόγω τρακαρισμένη Urus θα δημοπρατηθεί, με την αρχική της τιμή να διαμορφώνεται στα 101.402 ευρώ. Από τις σχετικές φωτογραφίες βλέπουμε ότι οι ζημιές αφορούν αποκλειστικά το μπροστινό τμήμα. Αυτό όμως είναι κάτι που βάζει σε πολλές σκέψεις, καθώς σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν πειράζει τόσο να έχει χτυπηθεί το πίσω ή πλευρικό τμήμα όσο το μπροστινό όπου βρίσκεται συνήθως ο κινητήρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Urus τροφοδοτείται από V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτ., από 0-200 χλμ./ώρα εντός 12,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης Urus τώρα είναι εμφανές ότι πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά κάτω από το καπό της, καθώς έχουν τραυματιστεί σοβαρά ζωτικά της όργανα. Ο υποψήφιος αγοραστής επομένως πρέπει να κάνει έρευνα για να εκτιμήσει πόσο θα του κοστίσει να διορθώσει αυτές της ζημιές.

Παράλληλα έχουν φύγει από τη θέση τους τα εμπρός φτερά και οι εμπρός τροχοί. Το πίσω και πλευρικό τμήμα της Urus δείχνει άθικτο, άρα καταλαβαίνουμε ότι η σύγκρουση της ήταν αποκλειστικά μετωπική και δεν ακολούθησε άλλη.

Στο εσωτερικό της αυτό που παρατηρούμε είναι ότι έχουν αναπτυχθεί οι εμπρός αερόσακοι, ενώ δεν έχει μετατοπιστεί το ταμπλό. Η φωτογραφία από τον πίνακα οργάνων αποδεικνύει ότι η Urus έχει διανύσει μόλις 1.210 χλμ., κάτι που αξιολογείται θετικά.



Related Articles

Πόσο γρήγορη πάνω στον πάγο είναι η Jaguar XE 300 Sport Edition; (video)

Το πρώτο της επίτευγμα η νέα Jaguar XE 300 Sport Edition δεν το πέτυχε πάνω στην άσφαλτο, αλλά πάνω στον

Toyota Supra με κινητήρα 258 ίππων της BMW (video)

Ένα χρόνο μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Supra η Toyota διευρύνει τη γκάμα κινητήρων της. Σύμφωνα λοιπόν με την ιαπωνική

Το Audi Q3 έγινε μονόκερος

Τελικά δεν είναι μύθος, υπάρχουν μονόκεροι και μάλιστα κυκλοφορούν στους δρόμους, χάρη στη φαντασία της Audi. Η γερμανική εταιρεία με